„Juodasis penktadienis“ Kauno gatvėse: tarp nukentėjusių per avarijas – ir kūdikis

  • Teksto dydis:

Penktadienis vairuotojams Kaune tapo tikru išbandymu – dėl eismo įvykių skirtingose miesto vietose susiformavo didžiulės spūstys. Per vieną iš šių avarijų nukentėjo kūdikis.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pirmasis eismo įvykis fiksuotas 7.15 val. Islandijos plente, ant Kleboniškio tilto. Jos metu susidūrė 31-erių metų moters vairuojamas „Ford“, 37-erių metų vyro vairuojamas „Opel" ir 67-erių metų vyro vairuojamas „Volvo“. Policijos atstovės duomenimis, avarijos metu nukentėjo „Ford“ ir „Opel“ vairuotojai. Jie po pirminės apžiūros vietoje išvežti į gydymo įstaigą.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Kita avarija įvyko apie 8.20 val. ant Romainių tilto, važiuojant Vilniaus kryptimi. Čia susidūrė du automobiliai – „Kia“ ir „Opel“. Laimei, eismo nelaimės metu žmonės nenukentėjo, tačiau ši kelio atkarpa tapo nepravažiuojama.

Panašiu metu, apie 8.30 val. Kaune, Taikos pr., vadinamojoje aklųjų sankryžoje troleibusas kliudė „Honda“ automobilį, o pastarasis kliudė „Peugeot“. Tuo metu pro įvykio vietą važiuojantis „Audi“, norėdamas aplenkti troleibusą, jį kliudė, o dar vienas automobilis „VW Passat" kliudė "Audi". Po smūgio „VW Passat“ automobilį kliudė „VW Tauran“ automobilis.

Policijos duomenimis, eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Vairuotojai įvykio vietoje pildo eismo įvykio deklaraciją.

Dar viena avarija Kaune,  Savanorių pr. 243, įvyko apie 9.16 val. Čia susidūrė du automobiliai: 32-ejų metų moters vairuojamas automobilis "Škoda" ir 76-erių metų vyro vairuojamas automobilis "Nissan". Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą pristatytas "Škoda" automobilyje vežtas kūdikis (gim. 2017 m.).

Kauniečiai praneša, kad šiose kelio atkarpose tenka kantrybę išbandyti spūstyje. Esant galimybei patariama rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTspūstysavarija KauneLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kuo daugiau moterų eisme, tuo daugiau ir avarijų.

...

... portretas
eilinį kartą sakau žioplių žiopliai ,kaip įmanoma autostradoje nesilaikyti atstumo ir atsitrenkti į važiuojantį priekyje

Kostia

Kostia portretas
Vadinamojoje aklųjų sankryžoje, Tvirtovės al. pradžioje pirmoje eismo juostoje jau seniai praraustas griovys ir jo niekas nesutvarko. Pirma eile važiuoja mašinos, paskui dėl griovio bando sukti į antrą eilę ir ... gaunasi avarinės situacijos. Čia kelininkus reikėtų užtraukti ant slyvos...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių