Kaune prieš moterį smurtavo policininkas

  • Teksto dydis:

Kaune į areštinę už smurtą artimoje aplinkoje pateko policininkas.

Policija nurodo, kad šeštadienio naktį, 3 val. 29 min. buvo gautas pranešimas, kad Kaune Kovo 11-osios gatvėje vyksta smurtas artimoje aplinkoje.

Įvykio vietoje nustatytas smurtas tarp vyro ir moters.

Abu buvo neblaivūs. Vyro organizme rasta 2,08 promilės alkoholio, o moters – 1,94 promilės. 

Nustatyta, kad vyriškis yra Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato  Patrulių rinktinės 3-osios kuopos 1-ojo būrio vyriausiasis patrulis, gimęs 1972 metais.

Moteris gimusi 1976 metais.

Vyriškis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Silva

To Silva portretas
Visiškai sutinku su tavimi, Silva – "tas policininkas šitos bobos nevertas", jis vertas tūkstantį kartų geresnės, darbštesnės, protingesnės ir t. t.

būna

būna portretas
Pikulis irgi nuo "taburetės" niekaip neatsišvartuoja, o ta pagasdina per spaudą, paaimanuoja ir vėl kaip erkė laikosi įsikibusi į naivų krepšininką?

Na bet ir durnius

Na bet ir durnius portretas
jeigu kiša rankas į šudą, tai dabar tegu džiaugesi kad atsidurė areštinėj nei už ką. Su šita boba šudo gabalu tegu bomža gyvena teplatrasoj, o ne policininkas su aukštuoju išsilavinimu ir gerai uždirbantis. Dar jisai jaunas ir gali susirast rimtą , negeriančią , nerūkančią moterį, su kuria sukurtu gražią šeimą ir susilauktu savo vaikų. O dabar nusigriebė valkatėlę, per kuria vieni nemalonumai ne tik darbe.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių