Kaune pričiuptas ilgapirštis pateikė neįtikinamą pasiaiškinimą: pjoviau malkas

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai praėjusį vidurnaktį Kaune sulaikė vyrą, kuris galimai įvykdė kuro vagystę. Per 15 minučių sulaikytas vyras pareigūnams pateikė neįtikinamą pasiaiškinimą.

Praėjusią naktį, apie 00.05 val., buvo gautas pranešimas, jog Kaune, Baltų pr., saugomoje teritorijoje vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotas įtartinas asmuo, kuris galimai vagia kurą. Į pranešimą nedelsiant sureagavo Kauno apskr. VPK pareigūnai ir kartu su jais naktį patruliavęs policijos rėmėjas.

Žaibiškai, vos po 15 minučių, pareigūnai netoliese pastebėjo automobilį „Ford Galaxy“, kuriame sėdintis vyras buvo permirkusiais nuo lietaus rūbais bei nuo jo sklido dyzelino kvapas. Pareigūnams pasiteiravus, ką vyras veikia, pastarasis atsakė, jog neseniai pjovė malkas, o šiuo metu laukia draugės. Apžiūrint automobilį, šalia rasta guminė žarna, nuo kurios sklido degalų kvapas.

Saugomoje teritorijoje rastos talpos su iš ekskavatoriaus ištrauktu apie 100 litru kuru. Padaryta turtinė žala tikslinama. Sulaikytas vyras (gim. 1973 m.) žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PSD mokescio vergas...

PSD mokescio vergas... portretas
sutinku uz ji atsedet...visus 6m...nuo sroko iki sroko.... svarbu Psd neskaiciuokit ir neverskit abonementu su elektrikais aferistais pasirasyt...nax...pavargau nuo elektriku

lietuviai sako PAVOGĖ

lietuviai sako PAVOGĖ portretas
o nuburlokėjusi KD IVYGDĖ VAGYSTĘ

Anonimas

Anonimas portretas
jai tokius utilizuotume butu oras svaresnis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių