Kauniečiai galės lengviau atsikvėpti: naktimis siautę kuro vagys – sulaikyti

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai šiąnakt sulaikė galimai į svetimą kurą pasikėsinusius kauniečius.

Lapkričio 10 d. apie 2 val. gautas pranešimas, jog Kaune, V. Krėvės pr., įtartini asmenys sukiojasi aplink automobilius. Atvykę pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Renault Espace“, kuriuo važiavo vairuotojas (g. 1985 m.) ir keleivis (g. 1979 m.).

Atlikus dalinę automobilio apžiūrą, pareigūnai transporto priemonės bagažinėje rado paslėptą siurblį, sujungtą su žarna, kurios vienas galas buvo įvestas į kuro bako užpylimo angą. Maža to, priekinėse vairuotojo duryse rastas draudžiamas daiktas – išskleidžiama teleskopinė lazda.

Įvykio vietoje rasti penki automobiliai su išlaužtais ir atidarytais kuro bako dangteliais. Sulaikyti vyrai yra žinomi policijos pareigūnams.

Pareigūnai dėl vagystės, pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu pradėjo ikiteisminius tyrimus. Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Susodinti

Susodinti portretas
degalinėse - ant klozetų, o vagis - už grotų.

Atsikvėptume

Atsikvėptume portretas
Jeigu sodintumėte tuos spekuliantus kurie kuro kainas degalinėse šokdina kaip nori....

iki 6m ... normaliai cia...

iki  6m ... normaliai cia... portretas
a PSD tai veikia....i matot ka veikia puikiai... Putins katuciu ploja is dziaugsmo ka po lanzbergiu dvare pravestu sankciju ir ukio reformu jo runkeliukai naktim jau miegot nebegali.... ka prievoles atlikt i darban nuvaziuot priversti su kanistriukais aplink tuscius kaimynu bakus begiot....zaja zaja kaip grazu... a del 6m as nepergivenciau apskritai net dziaugciaus... sutikciau i ilgiau atsedet : nauji grazus erdvus jaukus dazais kvepiantys kalejimai... siltas maistas 3 kart per diena...personaline apsauga , nemokama med prieziuraa ir malonus priziuretoju elgesys...naujos pazintys ir yspudziai paliksiantys neisdildoma atspauda biografijoj....ex...pasirupino baxureliai ka PSD lazo nebereiktu sttumt
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių