Kauniečius pribloškė akiplėšiškas elgesys: vairuotojas įžūliai užstatė pravažiavimą

  • Teksto dydis:

Parkavimasis automobilių stovėjimo aikštelėse kelia stresą ne tik pradedantiems, bet ir patyrusiems vairuotojams, o pamačius neatsakingą kitų eismo dalyvių elgesį įtampa tikrai nesumažėja. Tačiau aktyvūs kauniečiai pažeidėjų nesiruošia palikti ramybėje – juos fiksuoja ir įvairiais būdai stengiasi užtikrinti, kad būtų laikomasi kelių eismo taisyklių.

Akyliems Kauno prekybos centro „Akropolis“ lankytojams pro akis nepraslydo itin įžūlus vairuotojo elgesys. Sekmadienį apie 16 val. portalą pasiekė internautų nuotrauka, kurioje užfiksuotas BMW automobilio vairuotojas ne vietoje palikęs savo transporto priemonę.

Nuotraukoje akivaizdžiai matyti, kad raudonos spalvos visureigis ne tik, kad stovi visiškai priešingai, nei tą nurodo ženklinimas, bet ir yra pastatytas ant kelio, todėl pro jį pravažiuoti praktiškai nėra galimybės. 

Socialiniame tinkle „Facebook“ ši fotografija taip pat pradėjo greitai plisti – po ja sekantys žmonių komentarai stebėjosi tokia parkavimosi kultūra ir vyraujančia nepagarba kitiems eismo dalyviams.

Prekybos centro lankytojai nevengė pasišaipyti iš šios situacijos bei juokavo, kad tokių vairuotojų smegenys turėtų būti „nepaliestos intelekto“.

„Po manęs nors ir tvanas“, – rašė viena feisbuko vartotoja.

„Ant kiekvieno stovėjimo aikštelės kampo tokių neadekvačių pasitaiko“, – nusivylusiai dėstė kita vairuotoja.

„Vyras mašiną nupirko ir teises prie to pačio“, – šmaikštavo kitas kaunietis.

„Blondinės automobilis“, – komentavo dar vienas vyras, nebijodamas paminėti visuomenės stereotipų.

Portalas kauno.diena.lt perdavė informaciją Kauno pareigūnams.


Sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, važiavimo tvarkos gyvenamosiose zonose ir kiemuose pažeidimas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d. užtraukia vairuotojams baudą nuo trisdešimt iki devyniasdešimt eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ervinas

Ervinas portretas
Paziurekit ten giliau matosi baltas visureigis panaśei priparkuotas

kowno

kowno portretas
taigi čia Kowno hamulių miestas, garsus visome pasaulyje, ne tik vagystemis bet ir hamizmu,

Xx

Xx portretas
Avarinį pamiršo įjungt
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių