Kaunietis įspėja apie pavojų: Savanorių pr. nutrūko laidai, gali kažką sužeisti

  • Teksto dydis:

Pilietiškas kaunietis Rokas pirmadienį kreipėsi į kaunodiena.lt redakciją. Vyras pranešė apie Savanorių pr. nuo namo nutrūkusius elektros laidus.

„Savanorių pr. 243 nutrūko laidas nuo namo ir stulpas matosi pasviręs. Kai vėjas papučia, atrodo, jog tuoj tie laidai nukris ant kokio vaiko“, – apie galimą pavojų žmonėms įspėjo kaunietis. 

Vyras pasakojo, kad kai kurie Savanorių prospektu kursuojantys troleibusai po nutrūkusiu laidu pravažiuoja, o kai kurie šioje vietoje stringa.

Vyras tvirtino, kad matydamas pavojingą situaciją nežino, kur kreiptis, bandė skambinti keliais numeriais, tokiais kaip gatvių apšvietimas ir pan., bet pagalbos sako nesulaukęs.

„Pabandžiau paskambint į gatvių apšvietimą, ESO, bet niekam neįdomu“, – skundėsi vyras.

Kaunietis buvo nuoširdžiai susirūpinęs, ar saugu žmonėms vaikščioti po nutrūkusiais elektros laidais.

„Nes labai juda ir barška. Reikėtų, jog specialistai atvažiuotų pažiūrėti, ar tikrai čia saugu žmonėms vaikščioti po tais laidais“, – portalui rašė vyras.

Susisiekus su Kauno gatvių apšvietimo avarine tarnyba paaiškėjo, kad apie nutrūkusius elektros laidus tarnyba informacijos neturėjo.

Budintis darbuotojas užregistravo pranešimą ir žadėjo patikrinti situaciją. „Niekas mums nepaskambino, mes patikrinsime, kokie laidai, kur ten nutrūkę, jei ESO, tai jiems pranešime, jeigu mūsų laidas, mes tvarkysime. Šiandien atkirpsime, kadangi niekas nedirba, pašalinsime pavojų, o sutvarkys darbo metu Eksploatacijos skyrius“, – portalą informavo Kauno gatvių apšvietimo avarinės tarnybos darbuotas.


Šiame straipsnyje: kaunasnutrūkę laidaipavojusskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

yja

yja portretas
šiaip įdomu: praėjo 5 dienos, o laidai vis dar nesutvarkyti ar tiesiog sudėtinga papildyti informaciją?

KARLAS

KARLAS portretas
gerai kad nors tas laidas nutruko , tai bumbulis pasijaute nors kazkam reikalingas ir apsaugojo visuomene nuo labai dideliu negandu. saunuolis

vilius

vilius portretas
Totali betvarkė mieste Krabui vadovaujant
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių