„Akropolio“ aikštelėje vairuotojams koją kiša slidi danga: jau skaičiuojamos nelaimės

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą šiek tiek pašalus Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje vairuotojai nesuvaldė savo transporto priemonių.

Kaip skelbiama socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“, minėtoje automobilių stovėjimo aikštelėje, tikėtina, dėl slidžios grindinio dangos jau aplamdyti keturi automobiliai.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnų, antradienio rytą, apie 9.30 val. buvo gautas pranešimas apie į sieną Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje atsitrenkusį automobilį „Mercedes-Benz“.

Daugiau panašaus pobūdžio nelaimių šioje vietoje esą nefiksuota.

Kaip antradienį teigė Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė, automobilių stovėjimo aikštelėje lapkričio 26 dieną įvyko trys tarpusavyje nesusiję eismo įvykiai. Incidentai automobilių eismo neužblokavo ir sunkumų kitiems vairuotojams esą nesukėlė.

„Nors Kauno „Akropolyje“ yra įrengti šildomi pandusai, kurie apsaugo nuo plikledžio susidarymo, vairuotojams svarbu išlikti budriems ir atsargiems. Esant sudėtingesnėms oro sąlygoms svarbu atkreipti dėmesį, jog aikštelėje galioja maksimalaus 20 kilometrų greičio ribojimas, taip pat atkreipti dėmesį į ženklus, įspėjančius apie slidžią kelio dangą“, – akcentavo B. Levenauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Kai vietoje tikrų žieminių padangų su spygliais reklamuojamos tų padangų įmitacijos ,,minkšto mišinio"...tai nieko gero Kaune ir nelaukti. Juk tos ,,minkšto mišinio" skirtos Vokiečių kasdien nuvalomose gatvėse, o ne Kaune, kur dalis gatvių valomos nuo ledo 1 kartą per 20 metų...

Na

Na portretas
aikštelėse ir kiemuose greitis 20,jei smegenų nėra yra pasekmės

Anonimas

Anonimas portretas
attitvaru gaila .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių