Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno apskrityje įkliuvę trys neblaivūs vairuotojai užsidirbo baudžiamąsias bylas

2020-04-29 07:12
DMN inf.

Antradienį Kauno apskrityje pareigūnams sustabdžius tris transporto priemones – du automobilius ir motorolerį, prie jų vairo sėdėjo neblaivūs vairuotojai. Vienas iš jų – neturintis teisės vairuoti.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Policijos nuotr.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, balandžio 28 d. apie 17.10 val. Jonavos rajone., Šilų seniūnijos teritorijoje, patikrinimui sustabdyto motorolerio vairuotojui, gimusiam 1990 metais, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,58 prom.

Tikrinant duomenis nustatyta, kad vyras nėra įgijęs teisės vairuoti.

Taip pat antradienį apie 19.25 val. Kaišiadorių rajone, Rumšiškių seniūnijos ribose, sustabdžius automobilį  „Citroen“, paaiškėjo, kad moteris, gimusi 1967 metais, vairavo neblaivi.

Jai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,46 prom.

Nalandžio 28-osios vakarą, apie 20.19 val. Kaune, Panerių gatvėje, pareigūnams pastebėjus įtartinai manevruojantį automobilį „VW Bora“, sustabdžius jį ir patikrinus 39 metų vairuotojo blaivumą, šiam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,29 prom.

Primename, kad dėl šių įvykių vairuotojams gali grėsti ir baudžiamoji atsakomybė. Nustačius kraujyje daugiau nei 1,5 promilės alkoholio, numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki  vienerių metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų