Kauno bare liejosi ne tik alkoholis, bet ir kraujas: peiliu sužaloti du jauni vyrai

  • Teksto dydis:

Kaune neblaivus vyras bare peiliu sužalojo du žmones. Šis, dar palyginus laimingai pasibaigęs incidentas, įvyko vienoje iš tiksinčių miesto bombų – naktinėje pasilinksminimo įstaigoje, kurią jau ne kartą bandyta uždaryti, tačiau jos savininkams pavyko per teismus atsikovoti teisę vaišinti savo klientus alkoholiu visą parą.

Kaip praneša policija, nusikaltimas įvykdytas antradienio paryčiais, apie 4 val., P. Lukšio gatvės bare. Du 24-erių metų nukentėjusieji po medikų suteiktos pagalbos gydomi ambulatoriškai. Neblaivus (1,54 prom.) 31 metų įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad sukonfliktavo trys šio baro lankytojai. Tiksliau – du. Ir žodinė šių dvikova vyko gana ilgai. Tačiau nė vienas iš jų baro apsaugininko reikalavimo eiti laukan nevykdė.

Galiausiai konfliktuojantys asmenys susigrūmė. Juos bandė išskirti ir jau minėtas baro apsaugininkas, kurio niekas neklausė, ir vieno iš besipešančiųjų draugas. Tačiau aistroms ir toliau nerimstant, nuspręsta kviesti pagalbon policiją. O prieš pat pasirodant šios pareigūnams, vieno iš besipešančiųjų rankoje sublizgėjo ir peilis, su kuriuo, kaip paaiškėjo, jis atėjo į šį naktinį barą.

Laimė, policija suskubo laiku – nė vienas iš peiliu sužalotų draugų sunkiai nenukentėjo.

Jau paleistas iš areštinės ir įtariamasis jų sužalojimu. Tiesa, jam pareikštas įtarimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. O į teismą su prašymu jį suimti nesikreipta ir dėl to, kad šis asmuo lig šiol policijai užkliuvęs nebuvo, ir dėl to, kad jis įtariamas nesunkiu nusikaltimu.

Dėl ko įvyko šis konfliktas, dar aiškinamasi. Pirminiais duomenimis, tai buvo tradicinė nesaikingai vartoto alkoholio pasekmė. Tiesa, šį kartą nukentėjo ir pats juo vaišinęs baras – dėl kilusio konflikto teko kuriam laikui stabdyti jo veiklą.


Šiame straipsnyje: kaunassužaloti vyraibaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

kažkadaise

kažkadaise portretas
man budavo smagu, restoranai, mergos, muštinės, bet po armijos, tapau kitas

kkkk

kkkk portretas
kodel tokiu skyliu niekas neuzdaro

Silva

Silva portretas
kur tas baras vaziuosiu pachma padaryt rytoj 3 cia nakties ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių