Dėl incidento miesto centre buvo nusidriekusi viešojo transporto eilė

  • Teksto dydis:

Po pietų centrinėje Kauno dalyje įvyko incidentas, kurio metu troleibusas ir miesto autobusas užstojo kelią, tad Vytauto prospekte nusidriekė ilga troleibusų eilė.

Iškart po įvykio, apie 12 val., kauniečiai pasidalijo informacija, jog įvyko techninis eismo įvykis Vytauto prospekto ir Kęstučio gatvių sankryžoje.

„Iš Vytauto prospekto į Kęstučio gatvę suko ir troleibusas, ir autobusas, tačiau vairuotojai neapskaičiavo atstumo, tad autobusas kampu kliudė troleibusą“, – taip epizodą nupasakojo liudininkai.

Pasak jų, dėl susidariusios kliūties pravažiuoti negali kitos viešojo transporto priemonės, todėl Vytauto prospekte nusidriekė ilga eilė. Skubantys keleiviai dar kurį laiką gali nesulaukti jiems reikiamo troleibuso. Viešasis transportas atvažiuos gerokai vėliau, nei turėtų pagal grafiką.

Tik maždaug apie 13 val. į įvykio vietą atvyko techninės pagalbos automobilis, kuris pradėjo laisvinti kelią, tad tikimasi, kad viešojo transporto spūstis pradės sklaidytis.

Kaip vėliau portalui kauno.diena.lt patikslino „Kauno autobusų“ Viešųjų ryšių specialistė Patricija Elžbieta Zarankaitė, transporto priemonių susidūrimo nebuvo. 

„Troleibusui sukant iš Vytauto pr. į Kęstučio g. užsikirto jo galiniai stabdžiai, dėl to troleibusas savo maršruto tęsti nebegalėjo. Toje pačioje atkarpoje minėtą troleibusą norėjo aplenkti autobuso vairuotojas, tačiau jam išsisukti sankryžoje būtų pritrūkę vietos, todėl autobusui sustojus iš sugedusio troleibuso su šviesą atspindinčia liemene išlipo vairuotoja ir palenkė autobuso dešinį veidrodėlį, tam, kad vairuotojas galėtų nekliudydamas aplenkti troleibusą. Transporto priemonės apgadintos nebuvo“, – situaciją detalizavo atstovė.

Portalas primena, kad šiandien tai jau antra eismo nelaimė, kurioje dalyvauja miesto viešasis transportas. Ryte Sukilėlių prospekte kelio nepasidalijo du troleibusai ir lengvasis automobilis. Dėl nelaimės kurį laiką visiškai sustojo eismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

perseskite visi į viešajį

perseskite visi į viešajį portretas
transportą ir TIKRAI ---pavėluosite.

tomas

tomas portretas
avarijos nematau, matau tik sugedusi troleibusa ir bandanti pravažiuoti autobusa.

Anonimas

Anonimas portretas
Is nuotrauku matyti, kad autobuso vairuotojas debilas... Kaip gali listi taip sankryzoje kartu su vielabraukiu...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių