Kauno centre užsienietis sudaužė išsinuomotą „CityBee“ automobilį

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį neatsargus vairuotojas pačiame Kauno centre, Kęstučio gatvės posūkyje į I.Kanto gatvę, sudaužė iš „CityBee“ išsinuomotą „VW Golf“. Anot priešais įvykio vietą esančio Konservatorijos bendrabučio gyventojų, tai – galimai užsienietis. Sprendžiant iš kalbos – italas arba ispanas.

„Apie antrą valandą nakties išgirdome gatvėje garsų trenksmą. Prišokus prie langų, stovėjo apdaužytas „Chrysler“, kuris čia paliekamas dažnai. O kitas automobilis dideliu greičiu paliko įvykio vietą. Tačiau po kurio laiko grįžo kartu su policija, lydimas dar vieno automobilio. Netrukus įvykio vietoje jau būriavosi gal aštuoni užsieniečiai – ko gero, iš kokio nors netoliese esančio viešbučio. Kažkas iš jų padavė kitu automobiliu atvykusiai „Chrysler“ savininkei pinigus ir po kurio laiko visi išsiskirstė“, - pasakojo viena minėto bendrabučio gyventoja.

Šeštadienį apie 11 val. šis eismo įvykis antrą kartą pateko į policijos suvestines. Apie du sudaužytus automobilius, stovinčius prie buvusio Kraujo donorystės centro pastato, šalia kurių – nė gyvos dvasios, pranešė pilietiška praeivė. Pagal pranešimą išsiųsti patruliai netrukus konstatavo, kad tai – jau jiems žinomas nakties įvykis, dėl kurio nebus atliekamas joks tyrimas, nes vairuotojai įvykio vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją. Nenustatyta, kad kuris nors iš jų būtų ir neblaivus.

Šeštadienio vidurdienį budėję Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus specialistai, išgirdę portalo kauno.diena.lt turimą informaciją apie nakties įvykius redakcijos prieigose, juos komentavo taip: „Negalime nei patvirtinti, nei paneigti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Svarbiausia

Svarbiausia portretas
Greitai ir laiku su visais atsiskaityti...

Anonsas

Anonsas portretas
Negaila tų City Beeee, nieko iš jų paslaugų gero nėra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių