Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune gaisras smarkiai nuniokojo butą

2014-01-22 15:02

Kaune, Kovo 11-osios g. daugiabutyje, trečiadienį popiet kilo gaisras. Žmonės nenukentėjo, tačiau smarkiai apdegė butas.

Pro trečiame namo aukšte esantį balkoną besiveržiančius juodus dūmus ir liepsną apie 15 val. pamatė kaimynai. Jie iškvietė ugniagesius. Atvažiavę gelbėtojai rado atvira liepsna degantį butą.

Kaip paaiškėjo, bute tuo metu nieko nebuvo, todėl į jį patekti buvo galima tik per balkoną, išdaužus langus. Lauke susirinko nemažai daugiabučio gyventojų, tačiau jie nenorėjo kalbėti su žurnalistais – tik džiaugėsi, kad liepsna neišplito į kitus butus.

„Nors gaisras buvo likviduotas pakankamai greitai, tačiau nuostolių nemažai“, – portalui kaunodiena.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė. Apdegė buto sienos, lubos, sudegė asmeniniai daiktai. Be to, dėl gesinimo darbų nukentėjo ir kaimynai.

Anot ugniagesių atstovės, į butą visai neseniai atsikraustė nauji nuomininkai, jauna pora. Jie net nespėjo iš dėžių išsikrauti savo daiktų.

„Gaisro židinys buvo prie pat įstiklinto balkono, tačiau dar nėra tiksliai žinoma, kodėl įsiplieskė ugnis. Tai paaiškės tik po tyrimo“, – aiškino Dž. Vaitkevičienė. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų