Kauno kriminalistų laimikis – dar trys narkotikų pirkėjai ir pardavėjas

  • Teksto dydis:

Gegužės 25 d. pareigūnai įvairiose Kauno vietose rengė operacijas ir jų metu sulaikė įtariamus narkotikų platintojus ir pirkėjus. Pirmieji į kriminalistų rankas papuolė du pirkėjai iš Kazlų Rūdos, o vėliau – dar trys pirkėjai ir pardavėjas. 

Gegužės 25-osios vakarą iki vėlyvos nakties besitęsusioje sulaikymo operacijoje, įvairiose Kauno vietose – Vytėnų g., Raudonojo Kryžiaus g. ir Vaidoto g. – pareigūnai iš viso sulaikė keturis vyrus, įtariamus neteisėtu disponavimu psichotropinėmis medžiagomis.

Pas sulaikytus asmenis rasta ir paimta psichotropinės medžiagos amfetamino, kuri perduota tolimesnei ekspertizei.

Šie keturi antradienį sulaikyti įtariamieji – Kauno miesto ir rajono gyventojai, trys iš jų – teisėsaugai žinomi ir praeityje jau teisti asmenys (du – už panašius nusikaltimus).

Vienam vyrui (gim. 1972 m.) pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, likusiems (gim. 1979 m., 1978 m., 1972 m.) – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Po asmenų apklausų bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių paskyrimo.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti asmenims gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų, o amfetaminą platinusiam vyrui – laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Kaip jau rašėme, kriminalistų operacija prasidėjo gerokai anksčiau – antradienį apie 19 val. Pirmieji į pareigūnų rankas Islandijos pl. pateko du narkotinių medžiagų pirkėjai.

Pas sulaikytus asmenis policijos pareigūnai rado narkotinės medžiagos – galimai amfetamino, kuri perduota tolimesnei ekspertizei. Sulaikyti bendraamžiai (gim. 1977 m.) – praeityje jau teisti Kazlų rūdos gyventojai, vienas jų – už panašius nusikaltimus. Abiem vyrams paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvės partija ruošiasi baliukui ?

Laisvės partija ruošiasi baliukui ? portretas
ar mus pakvies ?

Nustebęs

Nustebęs portretas
Nenusiminkit, vyrai. Tuoj ateis laikas, kada už narkotikų vartojimą ir vartotojų bei narkotikų pardavėjų sulaikymą baus ne jus, o juos sulaikiusius policijos darbuotojus. Ačiū už tai garbingam seimui ir dar garbingesniems jo daugumos seimūnams.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių