Kauno „Megoje“ – evakuacija

  • Teksto dydis:

Portalui kaunodiena.lt skaitytojas pranešė, kad Kauno „Megoje“ evakuojami žmonės.

Skaitytojas tvirtino, kad Kauno prekybos centre „Megoje“ kaukia priešgaisrinės sirenos, evakuojami žmonės, jaučiasi dūmų kvapas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentu bei Bendruoju pagalbos centru, specialistai patikino, kad jokio iškvietimo nėra gavę.

Susisiekus su prekybos centro apsaugos darbuotoju paaiškėjo, kad įvyko sistemos klaida, dėl kurios prekybos centro lankytojai išgirdo garsinį pranešimą, skelbiantį apie evakuaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o tai

o tai portretas
kiek tu megu dar ira? kauno megoj evakuacija... o jurbarko megoj ne?

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
pavojų skelbė daug kartų, gal 20 kartų kas kelias minutes kartojo. Tik labai keistai elgėsi visi, vieni išėjo iš karto ir sėdėjo lauke darbuotojai, kiti tuo tarpu dar apsipirkinėjo apie 20 min, kai kurie darbuotojai , kaip aukso ir kt. pirmiausia tvarkė savo darbo vietą, juk negali palikti kaip papuolė. Jei būtų tikras pavojus ir kažkas nutiktų-matosi aukų būtų daug, nes per 20 min pastate dar buvo daugelyje vietų žmonių.

korespondentai

korespondentai portretas
Šiknas bent jau pajudinkit, nuvažiuokit, paklauskit administracijos, realią nuotrauką padarykit. Nuotoliniai visi, jau gydo nuotoliniu būdu, sulauksim, kada per nuotolį nukirps, auto sutvarkys, lėktuvą ,skrendantį į kurortą irgi nuotoliu apžiūrės, o tada tai jau tikrai bėda bus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių