Kauno policijos pareigūnai padėjo medikams į gydymo įstaigą palydėti agresyvų psichikos ligonį

  • Teksto dydis:

Vėlų antradienio vakarą prie daugiabučio Partizanų gatvėje išsirikiavo nemažai Kauno policijos ekipažų ir greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Apie tai portalą kauno.diena.lt informavo matytą vaizdą nufotografavęs ir sunerimęs skaitytojas.

Tačiau Kauno miesto policijos budėtojas nuramino: nieko baisaus nenutiko.

„22.11 val. gavome pranešimą, kad medikai atvyko į Partizanų gatvę pas psichikos liga sergantį ligonį. Pastarasis elgėsi agresyviai, todėl buvo paprašyta policijos pagalbos. Policijos pareigūnai padėjo medikams ligonį palydėti į gydymo įstaigą“, – portalui kauno.diena.lt sakė policijos budėtojas.

Pasak jo, tai visiškai neišskirtinis atvejis, tokius ligonius policijai tenka lydėti dažnokai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

PSD vezdu i galva trenktas

PSD vezdu i galva trenktas portretas
vakcina ne padejjo ?

Siaip

Siaip portretas
Dalis vežamų asmenų būna ne psichiniai ligoniai, I asmenys kurie nepatinka kaimynams, giminaičiai nori jų turto arba vyras nori parsivežti nauja meilužę, turi turtinių ginču. Civizuoje visuomenėje ginčai sprendžiami kartu draugiškai, jeigu nesutariama per teismus. Pas mus mus tapo madinga vežti į psichiatrines.

Irena

Irena portretas
Žmonės skaito komentarus,ir tegul paaiškina,kam gydyti psichinius ligonius,moteriškes dar nuo tokių vaikus gimdo,nors žino,kad ,,protingi,,,vartojo visokius slopinančius,,paskui pareigūnai aiškina,kad ,,žmogu,nužudė,tikrai,tie psichiškai nesveiki,jie gi nesupranta,kad tokie yra,pinigų nėra kur kisti,jiems gi tas pats,kol jų nepridauzia kas nors iš artimos aplinkos,kol tie ,,protingi,,ko nors nesudegino ,ar nesusprogdino,jiems tai tas pats,o kur mirties bausme,kada grąžins mirties bausme psichiškai neįgaliems,kodėl negalima,valdžiai reikia,tegul sau į namus pasiema ,kas netinka,ES kažkokie kabinetuose neleis,ar mūsų valdžiai neapsimoka,nes iš ES pinigų sau į kišenes neisides,nemanau,kad vaikai labai nori,kad toks ,,tėvas,, ar motina,,ar tokie broliai ir seserys ,,pasigyde,,grįžtu į šeimas,o kur tokius dėti,jei tėvai atgula į kapines,kitiems vaikams palieka,o valdžiai be būtų tokie irgi nereikalingi,vienas Hitleris buvo protingas,gimė neįgalūs ,net motinoms nenese ir nerodė,o dabar
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių