Kauno policijos vadas apie krepšiniu alsuojantį savaitgalį: didesnių incidentų nebuvo

  • Teksto dydis:

Savaitgalį, gegužės 18-21 d., Kaune sulaukta ne tik gausaus būrio krepšinio gerbėjų, bet ir sustiprintų policijos pareigūnų pajėgų. Eurolygos finalinio ketverto renginių metu Kauno pareigūnai dėl įvairių pažeidimų gavo aštuonis pranešimus.

Per savaitgalį dėl įvairių viešosios tvarkos ir kitų pažeidimų policijos pareigūnai sulaukė aštuonių pranešimų.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinio nusižengimo kodekso 481 str. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas) ir 484 str. (Alkoholinių gėrimų gėrimas viešosiose vietose arba neblaivaus asmens pasirodymas viešosiose vietose) surašyti du protokolai.

Taip pat penktadienį renginio metu Kauno apskr. VPK Kelių policijos pareigūnai nustatė du neblaivius transporto priemonių vairuotojus.

Kauno policijos nuotr.

Skaičiuojama, jog savaitgalio metu Kaune dirbo daugiau nei tūkstantis policijos pareigūnų, policijos rėmėjų, Lietuvos policijos mokyklos bei Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pajėgos (toliau – VST). Taip pat buvo atvykę Graikijos ir Ispanijos policijos pareigūnai, kurie padėjo bendrauti su krepšinio komandomis bei sirgaliais.

Kauno apskr. VPK viršininkas Mindaugas Baršys dėkojo visiems prisidėjusiems prie viešosios tvarkos užtikrino.

„Eurolygos finalinio ketverto renginiams buvo ruošiamasi iš anksto. Sulaukėme pastiprinimo iš kitų apskričių pareigūnų, VST. Gausus būrys kauniečių ir miesto svečių buvo nusiteikę šventiškai, bet tuo pačiu ir ramiai. Didesnių pažeidimų ar nusikalstamų veikų neužfiksuota. Nuoširdžiai dėkoju pareigūnams ir visiems prisidėjusiems kolegoms. Džiaugiamės, jog pavyko išvengti didesnių incidentų“, – teigė M. Baršys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvos policija....

lietuvos policija.... portretas
bausti,dulkinti,kankinti............toks ju devizas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių