Ukrainietis neteko 12 mln. grivinų: teisėsauga sulaikė keturis įtariamuosius

  • Teksto dydis:

Teisėsauga sulaikė keturis įtariamuosius dėl antradienį įvykdyto ginkluoto apiplėšimo, kai iš ukrainiečio buvo pagrobta 12 mln. grivinų (apie 305 tūkst. eurų).

Kaip ketvirtadienį pranešė prokuratūra, Marijampolės apskrities kriminalistai dar tą patį vakarą nustatė du įtariamuosius, kuriuos jų prašymu Klaipėdoje sulaikė šio miesto pareigūnai. Ketvirtadienį uostamiestyje sulaikyti dar du plėšime dalyvavę asmenys.

Įtariamieji uždaryti į areštines. Tai keturi policijai gerai žinomi vyrai, gimę 1983, 1994, 1981 bei 1986 metais.

Kratų metu pas įtariamuosius rasti ir paimti ikiteisminiam tyrimui reikšmingi daiktiniai įrodymai – šaunamasis ginklas, peilis bei kiti objektai. Taip pat rasta ir įtariamųjų pagrobta didelė pinigų suma – grivinos. Jų skaičius tikslinamas.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Už šią nusikalstamą veiką numatoma bausmė laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų. Taip pat artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Kaip pranešta anksčiau, antradienį vakare Marijampolės apskrities vyriausiame policijos komisariate gautas nukentėjusio Ukrainos piliečio pranešimas, jog kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, asmenys, apsimetę policijos pareigūnais ir panaudoję ginklą sustabdė jo vairuojamą automobilį ir pagrobė rankinę. Bylos duomenis, rankinėje buvo didelė pinigų suma – 12 milijonų grivinų (daugiau nei 305 tūkst. eurų).



NAUJAUSI KOMENTARAI

to aš

to aš portretas
ar bent esi buvęs Ukrainoje varguoli, ten dar pilna žiguliukų... paklausius tavęs galima pagalvoti, kad jie visi ten milijonieriai...5% tai ne visa Ukraina, kaip ir visur

Motinos Terezos \\\\\.../////

Motinos Terezos  \\\\\...///// portretas
atminkit,Ukraina korumpatuočiausia valstybė pasaulyje.___Aukokit,remkit,įdarbinkit,apgyvendinkit,o patys į šuns būdą.___Slyva Ukraįny.

Iš \\\\\.../////

Iš  \\\\\...///// portretas
pas karo pabėgėlius tokie pinigai?____Kaip LT pas juos atsirado?___Atsivežė,abejoju?
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių