Sprogus padangai susidūrusios dvi sunkiasvorės kliudė autobusą su vaikais

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vidurdienį autostradoje ties Babtų apylinkėse esančiu Cinkiškių kaimu į eismo įvykį pateko vilkikas „DAF“, miškovežis „Scania“ ir autobusas, kuriuo iš ekskursijos grįžo 28 vaikai. Pirminiais duomenimis, nė vienas iš jų nenukentėjo. Tačiau miškovežio vairuotojas, išbarstęs rąstų krovinį, išvežtas į ligoninę.

Kauno policija apie šį eismo įvykį, sutrikdžiusį eismą autostrada Kaunas–Klaipėda, buvo informuota 12.20 val. 

Netrukus Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė pranešė, kad visų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs. Tačiau vienas iš jų pristatytas į ligoninę. 

Pasak greitosios pagalbos medikų, jam sutrenkta galva. Daugiau jų ekipažų į įvykio vietą nekviesta – nei kitiems vairuotojams, nei autobusu važiavusiems vaikams medikų pagalbos neprireikė.

„Autobusas su vaikais sunkiasvorių susidūrimo metu buvo tik kliudytas“, – po kurio laiko patikslino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, paneigęs ir pirminę versiją apie galimą vienos iš susidūrusių transporto priemonių išvažiavimą į priešingą eismo juostą.

Specialiųjų tarnybų nuotr.

Pasak įvykio vietoje buvusių specialiųjų tarnybų darbuotojų, susidūrimas įvyko vilkikui lenkiant miškovežį. Būtent tuo metu sprogo viena iš šio padangų ir nevaldomas miškovežis nustūmė nuo kelio ir vilkiką. 

Iš pastarojo išbyrėjusius rąstus į šalikelę nustūmė į įvykio vietą trimis autocisternomis bei štabo automobiliu atvykę keliolika ugniagesių gelbėtojų iš Babtų bei Kauno. Jie nuplovė ir kelio dangą.   

Įvykio aplinkybės tikslinamos. Policija praneša, kad eismas šia autostrados atkarpa vyksta abejomis kryptimis po vieną eismo juostą.

 

 


Šiame straipsnyje: avarija LTCinkiškėssusidūrėsunkvežimiaiautobusasLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

lorenzo

lorenzo portretas
vienareikšmiškai kaltas genocidininkas miškovežis,jiems turėtu būti uždrausta važiuoti LT keliais

Beraščiai

Beraščiai portretas
Net rąstų nemoka parašyti be klaidų, ką mokykloje veikė "žurnalistai"

Diržai?

Diržai? portretas
Klausiat apie diržus...Buvo atvejis, kai mokytojai sugalvoja vaikus vežti be vietos. T.y. vaikų daugiau, nei sėdynių autobuse. Vietoje 2, sėdi po 3. Ir mokytoja vis vien teisia save laiko
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių