Kauno rajone įkliuvo neblaivi policijos patrulė

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities kelių patrulei gresia nemalonumai. Šiandien ryte ji nutverta vairuojanti neblaivi, informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tai paaiškėjo, kai apie 11 val. Ringaudų kaime esančioje Gėlių gatvėje buvo sustabdytas automobilis "Mercedes Benz".

Prie jo vairo sėdėjo Kauno apskrities Kelių patrulių kuopos vyr. patrulė N.L. 34 metų pareigūnė sustabdyta ne tarnybos metu, buvo neuniformuota.

Jai nustatytas 0,43 promilės girtumas. Leistina norma –0,40 promilės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vidaus tyrimų skyriuje dėl šio įvykio pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas pabrėžia: „Visais atvejais principingai vertiname tokį policijos pareigūnų elgesį ir, nustačius pareigūno vardo pažeminimo atvejus, visuomet priimamas sprendimas policijos pareigūną atleisti iš vidaus tarnybos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vitas

Vitas portretas
BENDERIUI. O kai girti vyrai tai pasaulio pradžią?Tikras BENDERI.

Kaunas

Kaunas portretas
Koks asilas prisikabino.Jeigu galvoja apie šuolį karjeroje,suklydo,nes minusas prieš kolegas.Skirtumas 0,03,tai galima paklaida. Mulkis.

taip

taip portretas
Problema ne moteryse. Kaip galima reikalauti blaivumo iš paprastų piliečių, kai labai jau tankiai pasitaiko išgėrusių pareigūnų. Reikia pirmiausia padaryti tvarką savo gretose.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių