Per girto vyro sukeltą avariją Kauno rajone žuvo žmogus (ieškomi liudininkai)

  • Teksto dydis:

Sekmadienio dieną Kauno rajone įvyko skaudi avarija. Pareigūnai ieško eismo nelaimės liudininkų.

Policijos departamento duomenimis, apie 12.20 val. kelio Vaišvydava-Piliuona-Pakuonis-Pabališkiai ketvirtajame kilometre automobilis „Opel Omega“, vairuojamas neblaivaus (1,64 prom. alkoholio) vairuotojo, gimusio 1990 metais, kelio posūkyje nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Atvykus tarnyboms iš automobilio 2 vyrai – E. P. ir S. J. išlipo patys. Trečiasis vyras V. Ž. buvo išsviestas pro automobilio langą, gulėjo be sąmonės. Atvykus Kauno 2-osios komandos skyriui ambokauke buvo tęsiamas žmogaus gaivinamas, tačiau netrukus buvo konstatuota vyro mirtis. 

Automobiline gerve atverstas automobilis „Opel Omega“, nupjautas variklio dangtis ir atjungtas akumuliatorius. Techninei pagalbai išvežus automobilį nuvalyta važiuojamoji kelio danga. 

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Kauno apskrities policija ieško žmonių, mačiusių eismo įvykį ar turinčių vertingos informacijos bei prašo jų kreiptis į Kauno apskrities policiją arba bendruoju pagalbos numeriu 112.


Šiame straipsnyje: avarija prie Vaišvydavosavarija Kauno rajoneapsivertė Opelžuvo žmogusavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ggg

Ggg portretas
Nu idomiai. Raso, kad girtas sukele avarija, o kas vairavo - policija dar tiria. Tai blin, gal pirma issiaiskinti reiktu, o ne vos keliu sakiniu straipsnyje tokiais vienas kitam priestaraujanciais teiginiaiis svaistytis.

Dzin

Dzin portretas
Nubausti abu likusius vyrus didelėmis baudomis, kad nebenorėtų kartu gerti. Trečią draugą patys nubaudė, bet jiems dzin nes ne savo šeimos narį nužudė.

lager

lager portretas
girtas girtus veze
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių