Policija ieško, kas Kaune pardavinėja Šiauliuose vogtą 2 tūkst. eurų vertės dviratį

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ketvirtadienį paryčiais Kauno rajone sulaikė 29-erių metų vyrą, kuris, kaip įtariama, priemiestyje važinėjosi ne savo transporto priemone.

Gegužės 28 d. 04.18 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Noreikiškėse, vagiamas dviratis. Skubiai išvykę pareigūnai netruko pastebėti ir dviratį, ir „dviratininką“, atitinkančius pranešėjo pateiktą apibūdinimą.

Pradėjus važiuoti paskui vyrą, šis staigiai pasuko į artimiausią gatvelę, metė dviratį į krūmus ir pasileido bėgti. Nors į pareigūnų reikalavimus sustoti asmuo nereagavo, tačiau netrukus, apie 04.50 val., panaudojus spec. priemonę antrankius, buvo pareigūnų sulaikytas Kiškių gatvėje.

Taip pat kolegos iš Šiaulių apskrities policijos prašo gyventojų padėti, siekiant išaiškinti 2 tūkst. eurų vertės dviračio vagystę Šiauliuose. Tyrimo metu nustatyta, kad nuotraukoje matomą kalnų krosinį dviratį buvo bandoma parduoti Kaune.

Pareigūnai prašo gyventojų, mačiusių nuotraukoje užfiksuotą dviratį, o gal net ir bendravusių su jo pardavėjais, ar turinčius bet kokios vertingos informacijos, susisiekti su Šiaulių apskr. VPK telefonu 865665742 arba el. paštu ovidijus.brazys@policija.lt.

Policijos pareigūnai primena gyventojams, kad atšilus orams dviračių vagysčių pasitaiko daugiau, tad rekomenduojama paliekant dviratį įsitikinti, kad jis tvirtai ir saugiai užrakintas patikima spyna, jei yra galimybė, patariama naudoti dvi skirtingas. Taip pat rakinkite dviratį ne už rato, o už rėmo, kad grįžus prie jo nerastumėte tik likusios spynos su ratu.

Jei pastebėjote, kad buvo įvykdyta vagystė – nedelsiant apie tai praneškite policijos pareigūnams skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gytis

Gytis portretas
Maciau mentai vazynejo su situo dviraciu

Lena

Lena portretas
Šie dviračiai turi čipius kaip šunys turėtiu matyti programėlėje kur dviratis

Arnoldas

Arnoldas portretas
Tikiuosi atsiras, o vagims reiktu rankas nukirst
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių