Keisti Kauno ugniagesių iškvietimai: vadavo mergaitę iš durų rankenos, gelbėjo katę

  • Teksto dydis:

Tarp gaisro gesinimo darbų Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) specialistams teko atlikti ir neįprastas užduotis. Ketvirtadienį ugniagesiams teko vaduoti merginą iš spąstais tapusios durų rankenos. Teko net ropštis į medį dėl katės.

Praėjusios paros Kauno PGV suvestinėje matyti, jog ugniagesiai turėjo vykti kelis kartus gesinti padegtų šiukšlių, reikėjo padėti likviduoti avarijų padarinius, taip pat teko kelis kartus padėti medikams patekti pas ligonius ar padėti juos nunešti į greitosios medicinos pagalbos automobilį. Tačiau ketvirtadienio suvestinėje matyti ir kiek neįprastų iškvietimų.

Štai apie 14.13 val. gautas pranešimas, kad Partizanų gatvėje 2005 metais gimusios mergaitės ranka įstrigo durų rankenoje ir ji jos negali ištraukti. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai panaudojo laužtuvą ir mergaitės ranka buvo išlaisvinta. Keturiolikmetė perduota medikams, kad šie ją apžiūrėtų.

Prieš pat vidurnaktį K. Baršausko gatvės gyventojai paprašė pagalbos iš medžio iškeliant katiną. Nurodytu adresu Kauno PGV pareigūnų jau laukė augintinio šeimininkas. Specialistai panaudojo ištraukiamas kopėčias ir murklį iškėlė iš medžio bei perdavė šeimininkui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taiklioji ranka

Taiklioji ranka portretas
Iškeliu kates iš bet kur moment, ir be jokių pareigūnų pagalbos.

prie ko čia

prie ko čia portretas
"keisti"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių