Kelyje „Via Baltica“ – masinė vilkikų avarija

Kauno rajone, kelyje Kaunas-Marijampolė- Suvalkai, dėl pirmadienio vakarą įvykusios avarijos daugiau nei porai valandų buvo uždarytas eismas.

Policija Lietuvos automobilių kelių direkciją informavo, kad nuo 19.05 uždarytas buvo eismas kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 22,5 kilometre.

„Iš policijos gautais duomenimis, atnaujintas eismas sausio 31 dieną, 21.40 val.) magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampole–Suvalkai 22,5 km (Kauno raj.). Eismas buvo draudžiamas dėl eismo įvykio padarinių šalinimo“, – rašoma Lietuvos automobilių kelių direkcijos atsakyme BNS.

Kaip skelbia policija ir ugniagesiai, apie 18.49 val. Garliavos apylinkių seniūnijoje, Juragių kaimo ribose, susidūrė keturi vilkikai: „Mercedes“, „Scania“, „Mercedes“ ir „Renault“. Internete keliautojai dalijosi vaizdais apie ant kelio pabirusius rąstus.

Kaip skelbia ugniagesiai, iš sunkvežimių kuro talpų bėgo dyzelinas. Panaudojus birų sorbentą padarytas užtvaras, kad kuras neplistų.

Panaudojus elektrinę pompą ištraukta 550 litrų dyzelino iš sunkvežimių kuro talpų, 150 litrų iš griovio. Surinktas dyzelinas perduotas Kelių valdybos priežiūros tarnybai. Automobiliams atjungti akumuliatoriai.


Šiame straipsnyje: vilkikų avarijaavarijaVia Balticuždarytas eismasavarija LTmasinė avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Furistai užlipo ant savo grėblio

Furistai užlipo ant savo grėblio portretas
Jie nesilaiko distancijos, kad niekas tarp jų neįlystų. Kai jų daugiau, jie užima abi eismo juostas. O ką reikia paauklėti, tai ir į griovį nustumia.

Nieko keisto!

Nieko keisto! portretas
Nei kelius tiesiame,nei priziurime "okupanto" nutiestus... Avariju - tik dauges.

Laikas

Laikas portretas
Kodel niekas nespaudzia Lietuvos , kad pabaigtu tvarkyti Via Baltica kelia. Kodel del Lietuvos vyriausybes miegojimo turi zuti zmones ir dauzomi automobiliai ir sunaikinami kroviniai. Lietuvos vyriausybe, vaziuokit pasimokyt i Lenkija del greitu ir kokybisku keliu tiesmu ir eksplotacijos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių