Kelyje „Via Baltica“ nuo kelio nuvažiavo ir apvirto vilkikas: kalta sprogusi padanga?

Antradienio vakarą visos Kėdainių specialiosios tarnybos skubėjo į mirties keliu pramintą „Via Balticą“ – nuo kelio nuvažiavo ir apvirto vilkikas su puspriekabe. Pirminiais duomenimis, eismo įvykis įvyko sprogus sunkiasvorio automobilio padangai.

Gelbėti skubėjo gausios pajėgos

Po 18 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai („Via Baltica“ ruožas), Kėdainių rajono Pelėdnagių seniūnijoje, kelio atkarpoje tarp Saviečių ir Gelnų, važiuojant Kauno link nuo kelio nuvažiavo ir laukuose apvirto vilkikas su puspriekabe.

Pranešėjas teigė, kad žmogus yra vilkiko kabinoje, jo sveikatos būklė – nežinoma.

Į įvykio vietą pasiųsti Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pirmasis ir antrasis skyriai, Pramonės ugniagesių komanda, Greitosios medicinos pagalbos tarnybos medikai ir policijos pareigūnai.

Padėjo vairuotojui išsiropšti

Pirmieji į nelaimės vietą atskubėjo medikai ir policininkai. Jie rado laukuose apvirtusį sunkiasvorį automobilį „DAF“ su puspriekabe. Policininkai ir medikai padėjo vairuotojui išsiropšti iš vilkiko kabinos. Jį apžiūrėjo medikai.

Vairuotojas buvo blaivus, jis paaiškino, kad važiuojant Kauno link sprogo vilkiko padanga ir sunkiasvorę mašiną tiesiog ėmė nešti nuo kelio į laukus.

Vilkiką ištrauks evakuatorius

Eismo įvykio vietoje liko budėti policijos pareigūnai. Laukiama specialaus galingo evakuatoriaus, kuris atverstų ir ištemptų vilkiką į važiuojamąją kelio dalį.

Ko gero, vykdant gelbėjimo operaciją teks ir vėl kuriam laikui dalinai stabdyti eismą „Via Baltica“ keliu.

Laimei, įvykio metu nebuvo kliudyti kiti automobiliai ar sužeisti žmonės, neišsiliejo ir vilkiko degalai ar techniniai skysčiai. Į įvykio vietą atvyko ir žmogus, kurio lauke įvyko nelaimė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pas ekspertus padanga verta nuvezti

pas ekspertus padanga verta nuvezti portretas
kad patikrintu ar ta padanga turejo but ant vilkiko ar siuksdlyne.

ar zino keliu policija

ar zino keliu policija  portretas
ka nors apie tachografo kortele.Ar ja iseme ir patikrino ar nevirsytos darbo valandos uz vairo.

Anonimas

Anonimas portretas
Rašytojai jau nemoka rašyti, ir neturi apie ką. Vien kriminalai. panašu jog esam nelaimėlių arba visai nudebilėjusių klumpių tauta. Ne "Kauno diena" turi vadintis , " nusikaltimai ir nelaimės"
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių