Kelyje Kaunas-Klaipėda žuvo dvidešimtmetis: jo BMW rėžėsi į vilkiką

  • Teksto dydis:

Naktį į antradienį pakaunėje vėl užregistruota tragedija. Kelio Kaunas-Klaipėda 13-ajame kilometre žuvo automobilio BMW nesuvaldęs 20-metis.

Tragedija įvyko apie pusę pirmos nakties ties Babtų seniūnijoje įsikūrusiais Sitkūnais. 

Policija praneša, kad 20-mečio N.R., registruoto Telšių apskrityje, vairuojamas BMW 530D atsitrenkė į priekyje važiavusį vilkiką DAF su puspriekabe, kuris  taip pat buvo su lietuviškais valstybiniais numeriais. Šį vairavo 61-erių metų vyras.

Į įvykio vietą buvo kviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Jiems buvo pranešta, kad po vilkiko puspriekabe palindusiame BMW gali būti prispaustų žmonių.

Greičiausiai kaltas greitis ir galimai šlapia kelio danga.

Atvykus į nelaimės vietą, sveika buvo tik BMW bagažinė. Likusi jo dalis buvo po puspriekabe. Metalo laužo krūva virtusiame BMW buvo aptiktas vienas žmogus. Tai, kad jis – be gyvybės ženklų, konstatuota ištempus BMW su lynu bei iškėlus jo vairuotoją per nuplėštą stogą.

„Greičiausiai kaltas greitis ir galimai šlapia kelio danga“, – tokia pirminė pareigūnų versija, kodėl įvyko ši tragedija. Nors neatmetama, kad BMW vairuotojas galėjo ir užmigti prie vairo.

Peržiūrėjus velionio dosje, konstatuota, kad jis jau buvo baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Azuolas

Azuolas portretas
@Feliksaa išgama tu išgama...

Feliksaa

Feliksaa portretas
Tokių negaila.

>>>Nerka \\\\\.../////

>>>Nerka  \\\\\...///// portretas
Smarkiai nesiginčiju,bet yra,kaip yra .Jei Fūra važiavo 90 km/h,o tas AtA 200 km/h.(šiuolaikiniam a/mobiliui niekis) tai gaunassi 110 km/h skirtumas.---110 km/h užtenka kad ištikštum.---Gal ta fūra ir stovėjo,tai nebūtina ją taranuoti.Maža kas gali nutikti,jei normalus greitis,tai apvažiuotų arba sustotų,kad ir naktį.---Nemanau,kad važiuojamoje autostrados dalyje naktį fūristas stovėtų.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių