Kokia puota maro metu vyko pakaunėje, į kurią nespėjo policija?

  • Teksto dydis:

Baigiantis penktadieniui portalo redakcija gavo net kelis vaizdo įrašus apie juos atsiuntusiuosius papiktinusį pokylį, nusipjovus į karantiną, vienos pakaunės firmos pastate.

Įrašuose užfiksuota šviečiančiame dviaukščio pastato pirmojo aukšto lange – prie vaišėmis apkrauto stalo susibūrusi mišri kompanija. O prie šio pastato – beveik tiek pat lengvųjų automobilių, kiek užstalėje žmonių.

Pranešusieji apie tai portalui teigė skambinę ir į policiją. Ši atvyko, bet nieko nedarė.

Šiandien ryte portalas kauno.diena.lt pasiteiravo apie šį akibrokštą budėjimą baigiančios Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų pamainos. Operatyvaus valdymo skyriaus telefonu atsiliepęs pareigūnas iš pradžių negalėjo išskirti šio įvykio iš visų, buvusių per jo budėjimo pamainą. Jis teigė, kad buvo keturi-penki panašūs pranešimai apie susibūrusias, pažeidžiant karantiną, asmenų grupes. Visais atvejais jų patikrinti išsiųsti patruliai. O per naktį buvo apie 300 įvykių, kurių gausoje šis pranešimas galėjo ir nuskęsti.

Galiausiai pavyko rasti, kad 23 val. buvo pranešta apie Ringaudų seniūnijos Karkiškių kaime vykstantį pokylį. Tačiau įvykio vieton pasiųsti patruliai jokių pažeidimų neužfiksavo. Tiesa, su portalu bendravęs pareigūnas patikslino, kad jie atvyko nurodytu adresu už pusvalandžio po pranešimo. „Atstumas nemažas, kol surado, todėl ir užtruko“, – teisino kolegas budėtojas, tik registruojantis pranešimus ir jų patikrinimo rezultatus. Ir citavo, kas parašyta tikrinusiųjų šį pranešimą ataskaitoje: „Žmonių nepastebėta, pažeidimų neužfiksuota“.

Anot pranešusiųjų apie šį akibrokštą ir stebėjusių, kokia bus policijos reakcija, kol ši atvyko, suįžūlėjusi kompanija išsiskirstė, išsikvietusi „Bolt“ taksi.

Pagal šių pilietiškų asmenų nurodytas koordinates, minėtame pastate įsikūrusi statybos įmonė, atliekanti visus statybos ir remonto darbus bei siūlanti statybinės technikos nuomos paslaugas.

 

 

 


Šiame straipsnyje: vakarėlis per karantinąpuota per karantinąkarantino pažeidimaipakaunės bendrovėvakarėlis bendrovėjeskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Rimti vyrai aptarinėja planus, tarias kaip pandemiją išgyvent, o kažkoks koroninis šlaistos, snarglinėja kur jam ne vieta.

Pritariu Evai

Pritariu Evai portretas
Iš kur pas žmones yra tiek laisvo laiko, kad šliaužioja aplink įmones, žiūri pro svetimus langus! Jei tai darbovietė, tai ten bendradarbiai, kurie matosi kiekvieną dieną, tai jų reikalas. Bjauru, žema.

To "persirgęs"

To "persirgęs" portretas
Kaip gaila ,kad galvoji tik apie save.Kuo kalti gydytojai,gydantys tavo užkrėstus ligonius ir tuo pačiu patys užsikrečiantys? Ar nei vienas tavo artimasis neatsisveikino su šiuo pasauliu,o gal tamstai "pofik"?
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

Daugiau straipsnių