Kaune girtas vyras švaistėsi peiliu: vienam sutiktajam grasino

  • Teksto dydis:

Gana judrioje Kauno sankryžoje trečiadienio vakare užregistruotas nekasdienis nusikaltimas: neblaivus asmuo, pirminiais duomenimis, nepažįstamam vyrui grasino virtuviniu peiliu.

Pranešimu apie šį incidentą šiandien pradedamos Policijos departamento suvestinės už praėjusią parą.

Pranešama, kad trečiadienio vakare, apie 21.30 val., Kaune, Taikos prospekto ir Birželio 23-osios gatvių sankryžoje, asmuo, kitų žmonių akivaizdoje, laikydamas rankoje peilį, grasino  42 metų vyrui.

Pasak Kauno policijos atstovės, tai buvo panašus į virtuvinį peilis. Ir grasintojas su juo neblaivus vaikščiojo gatvėje bei kabinėjosi prie žmonių.

Anot policijos atstovės, buvo jis žinomas teisėsaugai ir iki šio įvykio. O tą trečiadienio vakarą, pamatęs jo sulaikyti atvykusius policijos patrulius, dar bandė pasišalinti iš įvykio vietos. Tačiau tai jam nepavyko – įtariamasis sulaikytas be incidentų.

38-erių metų įtariamajam viešosios tvarkos pažeidimu nustatytas 2,04 prom. girtumas. Jis  uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą, numatytas visas bausmių spektras: viešieji darbai, arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba net laisvės atėmimas iki dvejų metų. Tačiau jis priskiriamas nesunkiems, dėl ko paprastai nesikreipiama į teismą su prašymu įtariamąjį suimti, nes Temidės tarnai dažniausiai tokių prašymų netenkina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių