Kruviną išpuolį sporto klube surengęs jaunas vyras suimtas maksimaliam terminui

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Jonavoje peiliu žiauriai sužalota moteris pateko į Kauno ligoninė, o nepraėjus nei pusvalandžiui sulaikyti ir du šiuo išpuoliu įtariami jauni vyrai. Vienam jų penktadienį skirtas trijų mėnesių suėmimas.

Kaip jau rašyta, ketvirtadienio popietę Jonavoje, Kosmonautų g. esančiame sporto klube įvykdytas sunkiai suvokiamas nusikaltimas – peiliu sužalota jauna moteris.

Kaip ketvirtadienį pranešė policija, auka tapusi moteris nedelsiant pristatyta į Kauno ligoninę, o įtariami 2000 ir 2001 metais gimę užpuolikai sulaikyti nepraėjus nei pusvalandžiui po įvykio.

Kaip BNS informavo Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, 2000 metais gimęs jaunuolis penktadienį suimtas maksimaliam trijų mėnesių terminui. Jis įtariamas sunkiu sveikatos sutrikdymu dėl chuliganiškų paskatų.

Pasak kardomąją priemonę skyrusio Kauno apylinkės teismo, įtariamasis L. B. gali bandyti paveikti nukentėjusiąją ar liudytojus ir trukdyti procesui.

Teismo teigimu, nors įtariamasis anksčiau nėra teistas, būdamas jauno amžiaus yra įtariamas labai sunkiu nusikaltimu, o teisme jo atžvilgiu nagrinėjama baudžiamoji byla dėl apysunkio turtinio nusikaltimo padarymo.

Be to, šio nusikaltimo padarymo aplinkybės rodo, kad asmuo yra itin pavojingas, kelia realią grėsmę kitų žmonių sveikatai ir gyvybei.

Paskirta kardomoji priemonė gali būti skundžiama aukštesniajam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu, už ką padūrė ? Gal buvo ir už ką ? Moterys dabar labai įžūlios, dažnai nevaldo liežuvių, pačios prisidirba, o paskui vaidina aukas...O be to - dabar Europoj lygios teisės, jei galima už tai duoti į dūlę vyrui, tai kodėl negalima ir moteriai ? Koks skirtumas ?

Kaunakaimis

Kaunakaimis portretas
Mano klasiokas Romas,bet tikrai ne čigonas ir Jonavoj negyvena,Lietuvoj nuo seniausių laikų gyveno ir dabar gyvena čigonai.Mano klasioko čia nepainiokim.

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Tai žiniose sakė , kad čigonas padūrė čigonę . Ar romas romę . Ar Romas Romę . Ar romėnas romėnę .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių