Kruvinas nusikaltimas sporto klube: jauna moteris – ligoninėje, įtariamieji sulaikyti

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę viename Jonavos sporto klubų įvykdytas sunkiai suvokiamas nusikaltimas – peiliu sužalota jauna moteris. Dviejų jaunuolių auka tapusi moteris nedelsiant pristatyta į Kauno ligoninę, o įtariami užpuolikai – sulaikyti.

Ketvirtadienį portalas kauno.diena.lt sulaukė informacijos, kad į Kauno klinikas pristatyta moteris, kuri sužalota peiliu.

Apie šį nusikaltimą patvirtino ir Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė. Pasak jos, apie 15.20 val. gautas pranešimas, kad Jonavoje esančioje Kosmonautų g., sporto klube, du jaunuoliai – gimę 2000 ir 2001 metais – peiliu sužalojo 1988 metais gimusią moterį.

Nukentėjusioji dėl patirtų sužalojimų nedelsiant pristatyta į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, moters gyvybei pavojus negresia.

Aktyvių veiksmų dėka, nepraėjus nei pusvalandžiui, pareigūnai nustatė ir Jonavoje sulaikė įtariamuosius. Siekiant patikrinti, ar nėra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, asmenys pristatyti į gydymo įstaigą.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rr

rr portretas
Lietuvos įstatymai neveiksmingi.

Valyte

Valyte portretas
Jau yra nusikaltimas tas kad apsvaige viesoja vietoja buvo,o kad zmogu su peiliu suzalojo tai parodo kad piktibiskai ir buvo padiruose tai daryti,nes niekas nesinesa peiliu i sporto sale.Lietuvos istatymai yra tik istatymu parodyja.

aisku

aisku portretas
Tai kur sporto klubo apsauga? Mergos jodineja ant langu...tai narkasoms nusibodo..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių