Akibrokštas: kurjeris nulenkė šviesoforą ir nuvažiavo

Ne vieną vairuotoją piktina beatodairiškas kurjerių vairavimas Kaune – didelis greitis, pavojingas nardymas tarp automobilių. Tačiau tai, ką šiandien pamatė portalo kauno.diena.lt skaitytojas, galutinai perpildė jo kantrybės taurę.

„Ėjau Laisvės alėja ir pastebėjau oranžinį mikroautobusą, keistai manevruojantį tarp stendo ir šviesoforo. Tikrai turėjau nuojautą, kad kažkas bus. Taip ir atsitiko. Nuėjau dešimt žingsnių ir išgirdau nemenką garsą. Atsisuku – šviesoforas gerokai palinkęs“, – pasakojo jis.

Šie Maironio gatvės ir Laisvės alėjos sankryžoje stovintys šviesoforai nukenčia ne pirmą kartą. Praėjusią vasarą vieną jų išvertė ne vietoje apsisukti bandęs vyras. Šis išsikvietė policiją ir užpildė deklaraciją. Panašu, kad siuntų tarnybos kurjeris net nesiruošė prisiimti atsakomybės.

„Buvo labai keista, kad kurjeris it niekur nieko pradėjo krautis savo siuntas. Ironiška, bet tuo pačiu metu pro šalį važiavo policijos pareigūnai, bet kurjeris nesuskubo jiems pamoti. Galvojau, pažiūrėsiu, ar bent išsikvies policiją, bet kelioms minutėms užsukau į Centrinį knygyną. Po penkių minučių kurjerio nebuvo nė kvapo“, – kalbėjo vaikinas.

Jis teigė perdavęs kurjerio automobilio duomenis policijai.

„Čia gi eismo įvykis, o jis pabėgo. Gresia gera bauda ir teisių atėmimas. Kaip jis dirbs toliau? Su dviračiu siuntas važinės? Žinau, kad skųsti nėra gerai, bet tokius vairuotojus dar reikia siųsti pasimokyti parkuoti“, – kalbėjo kaunietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas to Algis

tadas to Algis portretas
buk geras, parasyk didesnemis raidemis, cia akluju portalas.

Algis

Algis portretas
SAUNUOLIS VYRUKAS ,O TAS ,KURIS KRITIKUOJA JIS MATYT TOKS PAT . KURJERIAMS REIKIA UZDETI APYNASRI ,VISUR ,KUR PASIRODO SUKELIA AVARINES SITUACIJAS

666

666 portretas
skūsti yra gerai ir privaloma , nes skundas tai yra tiesa , dėl to nusikaltėliams nepatinka skudžiantieji .Skundaliai yra valstybės gėris , ir tai nepatinka nusikaltėliams kurie bando žemint ir keist supratimą apie skundikus .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių