Laisvės alėjoje nukrito ir susižalojo paspirtuko vairuotojas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune, Laisvės alėjoje, susižalojo paspirtuko vairuotojas. Jam prireikė medikų pagalbos.

Policija pranešimą apie nuvirtusį ir susižalojusį paspirtuko vairuotoją gavo 22.11 val. Į nelaimės vietą nedelsiant iškviesta ir greitoji medicinos pagalba.

„Nukentėjo 1986 metais gimęs vyras. Jis kraujavo, bet sąmonės nebuvo praradęs. Medikai susižalojusį žmogų išvežė į Kauno klinikas“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno apskrities policijos budėtojas.

Ketvirtadienį su portalu susisiekusi Rasa V. teigė buvusi šio įvykio liudininke ir pasidalijo nelaimės detalėmis.

„Prie žmogaus priėjau, kai jis jau buvo nukritęs. Buvau šalia jo, kol atvyko greitoji medicinos pagalba. Žmogus buvo netekęs sąmonės apie 1-2 min. Kai priėjau, jis jau buvo be sąmonės ir man būnant šalia jis ją atgavo. Iki sąmonės atgavimo, sustabdėme kraujavimą galvos srityje. Atgavęs sąmonę vyras buvo adekvatus“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo nelaimėlio bėdoje nepalikusi kaunietė.


Šiame straipsnyje: paspirtuko vairuotojassusižalojo paspirtuko vairuotojasLaisvės alėjaišvežtas į klinikasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš  portretas
Gerai, kad tik pats susižalojo, o ne užlėkė ant kokio pėsčiojo. Laksto kaip akis išdegę. Manau ir jie PRIVALO dviračių taku važinėt, nes baisu vaikščiot tarp lakstančių bepročių. Kaip ne kaip tai pėsčiųjų zona

Klaustukas

Klaustukas portretas
Dviratininkai ir paspirtukininkai per perėjas lekia kaip akis išdegę,nežiūri į nieką,kuo toliau tuo didesnė betvarkė,jokių taisyklių,visiem DZIN.Vairuotojams tai tuoj sugalvotų eismo taisyklių pakeitimus ir pritaikymus,o čia tikras bardakas.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
ŽLIUMBYYYKAS, suaugęs diedas, ir verkia kaip mazvaikis ant visos Lietuvos kad bleet važiuot nemoka, pargriuvo :-)))))))
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių