Masinė avarija Kaune: susidūrė trys automobiliai ir troleibusas, nukentėjo kūdikis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį po pietų Kaune įvyko masinė avarija. Medikų pagalbos prireikė viename lengvųjų automobilių vežtam kūdikiui.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie eismo nelaimę Sukilėlių pr. ir Purienų g. sankryžoje gautas 15.21 val. 

Pareigūnų turimais duomenimis, avarijos metu susidūrė  43-ejų vyro vairuojamas troleibusas ir trys lengvieji automobiliai – 39-erių metų vyro vairuojamas „Porsche“ ir dvi „Toyotos“. Vieną iš jų vairavo 33-ejų metų moteris, su savimi vežusi kūdikį. Kitą – 76-erių vyras.

Į nelaimės vietą skubėjo ir pareigūnai, ir medikai. 

Pasak Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovų, per avariją nukentėjo kūdikis, vežtas viename lengvųjų automobilių. Jis, kartu su mama, nuvežtas į Kauno klinikas. Medikų teigimu, mažylis sužalotas nesunkiai – užsigavo lūpą ir žandą.

Troleibuso keleiviai nenukentėjo, pasak medikų, jame be vairuotojo buvo tik vienas keleivis.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

„Automobilis, kuris dabar stovi už pėsčiųjų perėjos, trenkėsi į dešinį šoną ir automobilį pradėjo nešti, ir viskas. Paskui jau automobilis buvo nekontroliuojamas“, – pasakojo vienas į įvykį pakliuvusių vairuotojų.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Įvykio vietoje formuojasi spūstis, policija rekomenduoja rinktis kitą maršrutą.

Šioje vietoje dirba pareigūnai ir padeda reguliuoti eismą.


Šiame straipsnyje: avarijamasinė avarijaavarija Kauneavarija LTsužalotas kūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jjj

Jjj portretas
Senai jau ta perėją reikia tvarkyti.kiek teko eit per ja tai ne pirkas kartas kai vos nepartrenkia....tai gaunasi kad pastovi kol pravažiuos mašina ir eini toliau...trulikai net nestabdo.....nori bėk kad spėtum antraip lysi po ratais.kalbu iš savo patirties.visada einu tik įsitikinus kad mašinos vairuotojas mato mane. Saulei užspiginus manes nepamatė...getai kad aš ta žmogų stebejau sukanti iš purienų gatvės link perėjos.tai kai sustojau jis pravažiavo pro mane stovinčią.mačiau jo keleivių veidus siaubo apimtus kad galejo mane nutenkt. Reikia ten sekundinės perėjos!

123

123 portretas
tas senis su prius jau senai neadekvatus kelinta karta sukele avarija?

Taigi

Taigi portretas
Na kada pareigūnai pradės gaudyti tuos fantemus? Tikriausia dar yra naivių Sekundės 'banko"galių tikėtojų.Pinigai iš niekur tik plėšikų medžioklės grobis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių