Mažametės pagrobimu įtariamam G. Filipavičiui – prastos žinios iš teismo

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos teismas dar trims mėnesiams pratęsė mažametės pagrobimu įtariamo Gedimino Filipavičiaus suėmimą.

Kaip antradienį pranešė teismas, kardomosios priemonės pratęsimo klausimas neviešame posėdyje spręstas pirmadienį.

Prokuroras prašė pratęsti suėmimą trims mėnesiams, įtariamasis ir jo advokatas prašė taikyti įtariamajam švelnesnę kardomąją priemonę – intensyvią priežiūrą.

Teismas tenkino prokuroro pareiškimą ir pratęsė suėmimo terminą trims mėnesiams, skaičiuojant nuo trečiadienio, nes įtariamasis gali bėgti nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro ar teismo.

Ši nutartis gali būti apskųsta per 20 dienų.

G. Filipavičius yra suimtas nuo sausio 9 dienos, kai po kelias dienas trukusių paieškų buvo rastas su dingusia mergaite Kaune esančiame garažų masyve.

Vyrui iš viso inkriminuojamos trys nusikalstamos veikos: vaiko pagrobimas ir dvi neatskleidžiamos dėl aukos apsaugos.

Vasario pabaigoje G. Filipavičiui skirta teismo psichiatrijos ekspertizė. Ją atlikus, gegužę prokuratūra pranešė, kad įtariamasis yra pakaltinamas ir bus teisiamas įprasta tvarka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Kažink kodėl teisėsauga neinformuoja visuomenės, ką tas išgama padarė mergaitei? Tipo visuomenė neturi žinoti? Būtų linčo teismas tiesiog gatvėje? Taip, būtų. Taip, megaitei būtų trauma, jei sužinos jos draugai, klasiokai ir kalbės, klausinės ją. Bet visuomenė turi žinoti taip pat, ne tik iš lūpų į lūpas, iš tų, kurie tame procese dalyvauja , bet oficialiai. Tie, kurie žinom, negalim viešai sakyti, nes greitai prisistatys atitinkami asmenys. Tiesiog keista stebėti, kaip visuomenė yra mulkinama.

na

na portretas
na ir privise Kaune visokių žmogžudžių Gestapai dar šitas..jei ne Prokurorai, tai visus išleistų. Pagarba Prokurorui ..skirti tokiam iki gyvos galvos, kad Lietuvos žemės nemindžiotų, kad vaikai išleisti į mokyklas laimingai sugrįžtų į namus. Padėkit Prokurore Kaunui atsikratyti nuo tokių visiems laikams.

Rackewičius \\\\\.../////

Rackewičius  \\\\\...///// portretas
Brolau pakentėk,pagelbėsiu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių