Mieste – avarijose sužaloti žmonės, rajone – partrenkta nepilnametė

  • Teksto dydis:

Lietingą penktadienio rytą Kauno centrą ir Vilijampolę kaustė spūstys. Panašiu metu įvyko kelios eismo nelaimės. Iki popietės iš viso užregistruota 15 avarijų.

Kauno policijos duomenimis, 8.33 val. gautas pranešimas, kad Kaune, ant P. Vileišio tilto susidūrė net keturi automobiliai: „Mercedes-Benz“, „Subaru“, „Toyota“ ir „Mercedes-Benz“. Nukentėjusių nėra, vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Apie 9.10 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Šv. Gertrūdos g., susidūrė troleibusas ir automobilis „Toyota“. Niekas nenukentėjo, vairuotojai blaivūs. Pareigūnai registravo eismo įvykį, nes  vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Nuo 7 val. ryto iki 14.30 val. Kauno mieste registruota 15 eismo įvykių. Jų metu nei vienam eismo dalyviui neprireikė vykti į gydymo įstaigą.

Tačiau medikų pagalbos prireikė po šįryt Kauno rajone įvykusios avarijos. Apie 7.11 val. Raudondvaryje, Naujalio k., blaivaus 65 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi A6“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė 2003 metais gimusią nepilnametę. Pėsčioji buvo pristatyta į gydymo įstaigą ir, policijos turimais duomenimis, šiuo metu gydoma ambulatoriškai.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tačiau artėjant 16 val. Šančiuose įvykusi automobilių kaktomuša statistiką kiek pakoregavo.

Kauno policijos duomenimis, 15.52 val. gautas pranešimas, kad vienoje Skuodo gatvės sankryžoje „Audi“ automobilis susidūrė su tokios pat markės kitu automobiliu. Abi transporto priemonės susidūrė beveik kaktomuša – automobilių priekiai sumaitoti. Eismo įvykio metu nukentėjo du asmenys. 

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Lyginant pagal avarijų skaičių šiandienos tikrai negalima išskirti iš kitų dienų, tuo labiau teigti, kad yra daugiau eismo įvykių. Tiesa, eismo sąlygas sunkina blogas oras, tad primename vairuotojams kelyje būti atidiems, važiuoti ne maksimaliu, o saugiu greičiu, taip pat laikytis didesnio atstumo tarp transporto priemonių, kadangi esant drėgnai kelio dangai, prailgėja stabdymo kelias“, –  portalui kauno.diena.lt teigė Kauno apskrities policijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių