Miesto centre siautėjęs kelių erelis su BMW – policijos akiratyje

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę portalas kauno.diena.lt skelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip BMW dideliu greičiu skrieja S.Daukanto gatve ir pristabdo tik prie naujai įrengtų atitvarų. Kauno policijos pareigūnai informavo, kad nustatytas automobilio savininkas, jam gresia bauda.

Išgąsdino praeivius

Primename, kad lapkričio 9 dieną kauniečiai užfiksavo, kaip BMW automobilis dideliu greičiu važiuoja S.Daukanto gatve, kur vaikšto pėstieji. Liudininkai pasakojo, kad nors ir trumpoje atkarpoje, vairuotojas gerokai įsibėgėjo. Jį pristabdė tik naujai įrengti atitvarai.

Tądien pagrindinėje miesto pėsčiųjų gatvėje vaikštinėję kauniečiai turėjo nemažai išgąsčio, mat pro juos dideliu greičiu lėkė BMW automobilis. Kauniečiai stebėjo, kaip atkarpoje nuo Kęstučio gatvės iki Laisvės alėjos fontano, nepaisydamas jokių Kelių eismo taisyklių, važinėja automobilis. Praeiviai spėjo, kad jį galbūt kažkas įleido į S.Daukanto gatvę, arba jis galėjo dar pasivažinėti ir pačia Laisvės alėja.

Tai buvo visiška įžūlumo viršūnė.

Tačiau gyventojams užkliuvo ne tai, kad automobilis važinėja pėsčiųjų gatve, bet tai, jog BMW tiesiog skriejo tarp žmonių, kai kurie pėstieji vos spėjo pasitraukti iš įžūlaus vairuotojo kelio.

„Aš išgirdau variklio gausmą ir atsisukau. Vairuotojas draskėsi S.Daukanto gatvėje. Iš pradžių jis buvo stabtelėjęs prie parduotuvės, esančios netoli vaistinės, o po to bandė išvažiuoti. Net neįsivaizduoju, kokiu greičiu jis lėkė, bet žmonės vos spėjo pasitraukti. Tai buvo visiška įžūlumo viršūnė“, – pasakojo BMW automobilį dideliu greičiu skriejantį pėsčiųjų zonoje užfiksavęs kaunietis. Jis taip pat nufilmavo, kaip automobilis apsisukinėja ties Laisvės alėjos fontanu.

 

 

Primename, kad tiek Laisvės alėja, tiek ją kertanti S.Daukanto gatvė yra pėsčiųjų zona. Čia automobiliais gali važiuoti tik gyventojai arba aptarnaujantis personalas. Tam, kad bet kas nevažiuotų S.Daukanto gatve, baigus šios vietos remontą, buvo sumontuota naujoviška sistema. Specialūs stulpeliai įlenda į grindinį ir praleidžia tik tuos, kurie turi leidimą, kitiems pravažiuoti nėra galimybių.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

BMW stebėję praeiviai spėliojo, kad galbūt į šią pėsčiųjų zoną pateko nevietiniai ir norėdami išvažiuoti, demonstravo savo galią, taip galbūt tikėdamiesi, kad kas nors nuleis stulpelius ir vairuotojas su savo keleiviais galės išvažiuoti į Kęstučio gatvę. Kiti tikino, kad vairuotojas tiesiog nesiskaitė su kitais, mat jei ir būtų pasiklydęs, dideliu greičiu lėkti palei pėsčiuosius tikrai nebuvo reikalo. Nemažai žmonių, stebėję praskriejantį BMW, neslėpė išgąsčio ir netikėtumo.

Policijos reakcija

 

 

Apie įžūlų BMW vairuotoją buvo pranešta ir Kauno pareigūnams. Jie portalą kauno.diena.lt informavo, kad S.Daukanto gatvėje automobilį galimai vairavo 1987 metais gimęs minėto BMW savininkas.

„Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl važiavimo pėsčiųjų taku. Susisiekus su pranešėju, kuris pateikė filmuotą vaizdo medžiagą, patikslintas nusižengimo fiksavimo laikas. Kadangi papildoma vaizdo medžiaga gali lemti tinkamą administracinio nusižengimo kvalifikavimą – pateikta užklausa dėl S. Daukanto - Laisvės al. esančių vaizdo stebėjimo kamerų įrašų, galėjusių užfiksuoti nusižengimą. Veikos kvalifikavimas gali keistis, jei bus gauta papildoma įrodomoji medžiaga“, – komentavo policijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kvailys uz paskola nusipirkes sena agurka

kvailys uz paskola nusipirkes sena agurka portretas
gerai butu pagavus toki locha sikna jam atspardyt

Straipsnio autorius DALBAJ*BAS

Straipsnio autorius DALBAJ*BAS portretas
O kuom čia chuliganiškas vairavimas debiliukai? Filmavo konkretus idiotas neturintis kiaušu arba senmergė kurios niekas nenori imt neplauta dziundze

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
TOKIU BARŠKALU - KIBIRU NET MALALETKOS TURI..... BMWystas wysprotis :-)))
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių