Paryčių tragedija: partrenktą vyrą pervažiavo iš paskos važiavusi mašina

  • Teksto dydis:

Kauno policija prašo pagalbos, aiškinantis šio ryto tragedijos magistraliniame kelyje A5 (Kaunas-Marijampolė-Suvalkai) ties Jonučiais aplinkybes. Nors praėjo jau pusė darbo dienos, lig šiol nenustatyta nei velionio, kurį partrenkė vienas, o po to pervažiavo kitas automobilis, asmenybė, nei surastas antrojo automobilio vairuotojas, pasišalinęs iš įvykio vietos. 

Anot pareigūnų, šis eismo įvykis užregistruotas apie 6.49 val.

Tai įvyko „Via Baltica“ kelio ruože ties „Viada“ degaline.

Nežinomąjį, kuris, pirminiais duomenimis, turėjo 40-50 metų ir buvo smulkaus kūno sudėjimo, pirmiausiai kliudė automobilis „Audi“, vairuojamas 58-erių metų vyro.

Pagal pirminius šio vairuotojo parodymus, iš pradžių minėtas pėsčiasis eismo dalyvis stovėjo kelkraštyje, tačiau likus vos keliems metrams iki jo automobilio kažkodėl neleistinoje vietoje išėjo į važiuojamąją kelio dalį. Versiją, kad galbūt jis sąmoningai puolė po ratais, paneigia nežinomojo nešulys – batonas ir jogurtas. 

„Audi“ vairuotojas dar puolė stabdyti automobilį, tačiau šioje vietoje leistinas 90 km/val. greitis. Ir, žinoma, tai padaryti buvo sunku.

Partrenkęs šį tamsiai vilkėjusį ir jokio atšvaito neturėjusį pėsčiąjį, „Audi“ vairuotojas dar bandė perspėti kitus kolegas, kad šie neužvažiuotų ant gulinčiojo. Pamatęs, kad ta pačia pirmąja eismo juosta Kauno link artėja dar vienas automobilis, jis bandė šio vairuotoją perspėti mosuodamas pirmu po ranka pasitaikiusiu daiktu – benzino baku. Tačiau, tai nepadėjo.

Pirminiais duomenimis, kito automobilio vairuotojas, pervažiavęs ant važiuojamosios kelio dalies gulintį partrenktąjį, iš pradžių dar lyg ir bandė įvykio vietoje stabdyti. Tačiau, panašu, kad netrukus persigalvojo ir skubiai pasišalino nežinoma kryptimi. 

Neatmetama, kad tai galėjo būti į darbą ar mokslus Kaune skubėjęs vairuotojas.

Dėl velionio tiriamos dvi versijos – arba jis vietinis gyventojas, arba taip pat ėjo į darbą. Tačiau, manoma, kad jo nesulaukę bendradarbiai jau būtų per tiek laiko nuo pranešimo apie nelaimę išplatinimo apie tai pranešę. Kebliau, jeigu tai buvo vienas gyvenęs asmuo, pavyzdžiui, grįžęs paryčiais po darbo į namus.

Facebook grupės Kur stovi policija Kaune nuotr.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti mačiusiuosius šį eismo įvykį, taip pat vairuotojus su vaizdo registratoriais, panašiu metu važiavus pro minėtą vietą, bei kitus asmenis, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos.

Jūsų skambučių laukiama šiais telefonų numeriais: (8 700) 64490 arba (8 700) 64491 (visą parą). Turima informacija galima pasidalinti ir šiuo el. pašto adresu:  nerijus.korzeniauskas@policija.lt. O vaizdo registratorių medžiagą atvežti į Kauno kelių policijos valdybos (Chemijos g. 4B) 212 kabinetą.


Šiame straipsnyje: avarija LTpartrenktas pėsčiasisžuvo žmogustragiška nelaimėLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ats Lukkai

Ats Lukkai portretas
Nu rimtai tikit, kad nepajauti kaip per kliūtį - žmogų pervarai?

Justinas

Justinas portretas
Varge...

Dėl vieno

Dėl vieno portretas
asilo dviem žmonėms nelaimė...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių