Naktį Savanorių prospekte – specialiųjų tarnybų sujudimas: nužudytas jaunas vyras (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kalniečiuose, Savanorių prospekte, kaip įtariama, padurtas žmogus. Nelaimėlį dar bandė gaivinti ir pareigūnai, ir medikai. Deja, jų pastangos buvo bevaisės. Tiriamas 28-erių metų vyro nužudymas.

Stabdė automobilius

Liudininkai portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad apie 23.30 val. jie matė, kaip vyras Savanorių prospekte, ties „Neo Kaunu“, blaškėsi po kelią, bandė sustabdyti pro šalį važiuojančius automobilius.

„Negirdėjau, kad jis būtų šaukęsis pagalbos, maniau, kad gal ko pavartojo, dėl to ir blaškosi po kelią. Naktį Savanorių prospekte nėra intensyvus eismas, tačiau vis tiek buvo keletas avarinių situacijų, vairuotojai kelis kartus pristabdė, kai kas signalizavo, kiti apvažiavo tą vyrą“, – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Negaliu pasakyti, kiek laiko tai truko, nes stebėdamas jaučiau nerimą, buvau ištiktas šoko.

Jis nurodė, kad lyg kitas žmogus iš pradžių taip pat stovėjo, bet netrukus atsisėdo ant šaligatvio. Vieną automobilį nelaimėlio draugui pavyko sustabdyti.

„Tas, kuris sėdėjo ant šaligatvio, netrukus atsigulė. Gan greitai atvyko vienas policijos ekipažas, po kelių akimirkų – dar trys. Pasirodė ir medikai. Iš pradžių vienas ekipažas, bet tuoj prisijungė ir kitas“, – kalbėjo liudytojas.

Viskas vyko staiga

Liudytojas pasakojo, kad specialiųjų tarnybų atstovai nieko nelaukdami pradėjo gaivinti, daryti širdies masažą ant šaligatvio gulinčiam žmogui.

Skaitytojo vaizdo įrašas

„Mačiau, kad jį gaivino keliese, pasikeisdami. Negaliu pasakyti, kiek laiko tai truko, nes stebėdamas jaučiau nerimą, buvau ištiktas šoko. Bet po to pamačiau, kad viskas. Kūnas uždengiamas mėlynu maišu“, – sakė portalo kauno.diena.lt skaitytojas.

Jis teigė, kad keli policijos pareigūnai tik atvykę įvykio vietą apjuosė „Stop“ juosta, šviesdami žibintuvėliu kažko ieškojo ties „Neo Kaunu“.

„Pašvietė ir į vidų, ir šalia pastato. Čia eina praėjimas link namų, gal tam skersgatvyje ir įvyko nelaimė, tiksliai negaliu pasakyti, bet tikrai pareigūnai aplink viską žiūrinėjo, matyt, kažko ieškojo“, – tikino įvykį stebėjęs kaunietis.

Skaitytojo nuotr.

Tiriama žmogžudystė

Kauno apskrities policijos budėtoja portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad liepos 5-osios naktį, apie 23.33 val., gautas pranešimas apie Savanorių prospekte besiblaškantį asmenį. Atvykus į vietą paaiškėjo, kad reikalinga ir medikų pagalba.

„Buvo gautas pranešimas, kad Savanorių pr. 350 asmuo blaškosi po kelią. Vėliau kitam asmeniui konstatuota mirtis. Tiriamas nužudymas. Asmuo galimai padurtas“, – praėjus maždaug valandai po įvykio sakė policijos budėtoja.

Šeštadienį Policijos departamentas pranešė, kad 28-erių metų vyro kūnas buvo nusėtas durtinėmis-pjautinėmis žaizdomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Įtariamasis ieškomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
REIKIA GRĄŽINTI M I R T I E S BAUSMĘ , IŠGAMOS NETURI GYVENTI .

Romas

Romas portretas
Jau ateina nuo Amerikos zombiai nuo narkotiku ir tokiu situaciju bus kasdien ir daugiau .

to kaunietis

to kaunietis portretas
isiblaivyk , važiuoju trūliku kas buvo palyginimui prieš 15-20 metų atgal ir dabar, gyrtą nesutiksi trūlike, seniau alų gerdavo trūlikuose chebra , taip kad užsiemi melo propoganda, taip ramu kaip dabar dar niekad nėra buvę kaune . o ivykiai nužudė dar kažkas..nuvažiuok i londoną, dienos metu bado peiliais
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių