Nakties chaosas Žemaičių plente: kuris iš dviejų įtariamųjų dėl girtumo nesuvaldė BMW?

  • Teksto dydis:

Kauno kelių policija vis dar aiškinasi, kas vairavo šiąnakt gatvės apšvietimo stulpus Žemaičių plente išvarčiusį automobilį BMW su vokiškais registracijos numeriais. Nors jau turi du įtariamuosius.

Du, kaip ir tikėtasi, neblaivūs jauni vyrai buvo sulaikyti netoli šios įvykio vietos jau po geros valandos. Tačiau kol kas nė vienas iš jų nelinkęs prisipažinti vairavęs minėtą BMW. Nors pareigūnai teigia neabejojantys, kad surado iš šio skandalingo įvykio vietos pasišalinusius asmenis. Tačiau neatskleidžia, ar aptiko juos netoliese besislapstančius, ar atsekė karštais pėdsakais iki namų.

Apie tai, kad šiuo BMW, kuris liko įstrigęs gyvenamo namo tvoroje, važiavo ne vienas asmuo, buvo linkę teigti čaižaus automobilio padangų cypimo, kurį lydėjo baisus trenksmas, iš lovų išversti vietiniai gyventojai.

Kaip jau rašyta, į šio įvykio, nutikusio apie pusę dviejų nakties, vietą atskubėjusios specialiosios tarnybos rado ne tik nuverstus tris gatvės apšvietimo stulpus bei gerokai sumaitotą BMW, bet ir šio apgadintą kelkraštyje stovėjusį „Nissan Navara“. Tebuvo likę atjungti šio chaoso kaltininko nusikaltimo vietoje palikto BMW akumuliatorių.

Teigiama, kad apie 3 val. nakties sulaikyti su šiuo įvykiu siejami du asmenys buvo nevienodai girti. Vyresniam iš jų – 23-ejų metų jaunuoliui buvo nustatytas 2,02 prom. girtumas. Jaunesniam, kuris – 21-erių, – 1,17 prom.

Skaitytojo nuotr.

Kadangi nė vienas iš jų nelinkęs prisipažinti vairavęs BMW, dar neapsispręsta, ar pradėti dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą, ar tik administracinę teiseną. Tai priklausys nuo to, kokio girtumo buvo vairuotojas. Ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus pradedamas tik nustačius didesnį nei 1,5 prom. girtumą.

Praėjus daugiau kaip pusei paros po šio skandalingo įvykio, dar negalėta atsakyti ir dėl įtariamųjų, sprendžiant kaip po stulpų taranavimo ir smūgio į tvorą atrodo BMW, galimai patirtų sužalojimų. Ir, ar jie jau buvo žinomi policijai iki šio įvykio? Ir, ar iš viso yra kauniečiai?


Šiame straipsnyje: Žemaičių plentasBMWrėžėsi į stulpusįtariamiejigirti įtariamiejieismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Egidijus Krulikauskas

Egidijus Krulikauskas portretas
Sakykit, kad bus taip - niekas neprisipažįsta, bet yra 2 galimi pažeidėjai, ir nuimami pirštų anspaudai nuo vairo, bėgių perjungimo svirties ir t.t. pirštų anspaudai ir .... iš to kas vairavo paskutinis pareikalaujama ne tik bauda, bet ir dar ekspertizės išlaidos, o jei nesusimoki ir baudžiamoji atsakomybė ar kažkas panašaus, kad nekiltų noras "ne aš ir nežinau kas". Bet pas mus "humaniškumas" ir "teisė" o tiksliau - padaryti, kad būtų "lengva ir paprasta" yra svarbiau. Dėl to visi, kas važinėja su užsienietiškais numeriai - važiuoja kaip jiems norisi ir pofig taisyklės...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių