Naktinė avarija Kaune: automobiliai suknežinti, nukentėjo du jauni vyrai

  • Teksto dydis:

Naktį ir šeštadienio į sekmadienį Kaune įvyko stipri avarija. Po dviejų automobilių susidūrimo iš jų beliko tik metalo krūva, medikų pagalbos prireikė dviem jauniems vyrams.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę Neries krantinėje, ties 18 numeriu pažymėtu pastatau, gautas 2.46 val. nakties.

Pasak pareigūnų, šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Toyota“ ir „Volkswagen“.

Nuotraukose užfiksuoti vaizdai leidžia spėti, kad smūgio būta stipraus – abu automobiliai suknežinti., vienas jų užlėkė ant šaligatvio.

Į nelaimės vietą nedelsiant atvyko pareigūnai ir medikai.

Portalui kauno.diena.lt Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtojas teigė, kad per avariją nukentėjo du jauni vyrai – 20-ies ir 21-erių metų. Abiems nustatyti rankų sužalojimai. Po pirminės apžiūros vietoje jie pristatyti į gydymo įstaigą.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojai blaivūs.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTavarija Kaunesuknežinti automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Ne prie ko cia apsinese, 20 i 21 metai. Gerai vairuojantys ir valdantys bei sveiko proto igudziu turintys puikiai vairuoja ir valdo, kai prastai jauciasi nevairuoja arba atitinkamai vairuoja dar atsargiau. Pazvelkite koks siuolaikinis jaunimas iki 30m 80% vaikai is kuriu maziau negu puse subresta ir patampa moterimis arba vyrais, kita dalis ir po 30 lieka suvaikeje. Kiti kad ir kitur pasieke daug, kas liecia vairavima ir valdyma isviso buki tiek protu tiek igudiais bei poziuriu, jiems atrodo jog kitur pasieke tai vairavimas siap smulkmena, nera vertybe , siekis ar atsakomybe

Vėžys

Vėžys  portretas
Tiesiog keista, net blaivūs sukelia tokias avarijas. O dar giriasi, kokia yra greita jaunuolių reakcija...

Kostia

Kostia portretas
Du ožiai netilpo kelyje...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių