Naktinė teismo prieigų apgultis: neadekvačiai besielgusį Karlsoną išsivežė medikai

  • Teksto dydis:

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį pačiame Kauno centre įvyko mįslingas įvykis, apie kurį ugniagesiai gelbėtojai pranešė tik kitos paros suvestinėse, o Kauno policija jį iš viso nutylėjo.

Apie tai, kad ant vieno Vilniaus gatvės triaukščio namo stogo vaikšto neblaivus žmogus buvo pranešta 2.10 val.

Į įvykio vietą buvo nusiųsti policijos patruliai bei ugniagesiai gelbėtojai. Pastarieji savo įvykių suvestinėse praneša, kad atlikus su policija žvalgybą jokio žmogaus ant stogo nebuvo matyti. Neatmetama, kad paslaptingasis Karlsonas tiesiog nuo jų buvo pasislėpęs. Nes po kurio laiko vėl gautas pranešimas apie jį. Šį kartą – jau iš policijos. Pareigūnai tradiciškai prašė pagalbos nukeliant stogo vaiduoklį žemyn.

Ugniagesiai gelbėtojai raportuoja, kad žmogus nuleistas nuo stogo su gelbėjimo virve ir perduotas policijai.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Ne mažesnė intriga, kad minėtas triaukštis yra sujungtas su kitu tokiu pačiu pastatu, o šis – su keturių aukštų Kauno apylinkės teismo Kauno rūmais. Juose naktimis budi sargas. Tačiau, vieša paslaptis, kad nuo antros valandos nakties, kai yra pats įmigis, – mėgstamiausios nusikaltėlių darbo valandos. Prieš mėnesį, tiesa – apie 4 val. nakties, bandyta patekti į Vilniaus miesto apylinkės teismo pastatą. Jo stiklinę sieną tada išdaužęs ir į teismo vidų patekęs neblaivus 24-erių metų asmuo buvo sulaikytas įvykio vietoje.

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmai/Justinos Lasauskaitės nuotr.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Odetos Vaitkevičienės, naktį į ketvirtadienį nuo šalia Kauno apylinkės teismo esančio pastato stogo buvo nukeltas šešiolikmetis. O apie nepilnamečius skelbtina informacija yra ribojama. Ir tai yra atsakymas, kodėl apie šį įvykį neinformuota žiniasklaida.

Anot policijos atstovės, tąnakt sulaukta ne vieno, pirminiais duomenimis, namo, ant kurio stogo vaikščiojo šis jaunuolis, gyventojų skambučio. Į įvykio vietą atvykę policijos patruliai ilgai įkalbinėjo jį, kad pats nuliptų žemyn. Tačiau, jaunuolis ne tik nebuvo linkęs bendrauti su pareigūnais, bet iš viso nereagavo į juos. Todėl teko kviesti pagalbon ugniagesius gelbėtojus. O šiems nukėlus jaunuolį nuo stogo, jį išsivežė greitosios pagalbos medikai. Ne dėl to, kad jis per savo nuotykį susižalojo. O dėl neadekvataus elgesio.

Anot policijos atstovės, prie šio įvykio aplinkybių bus grįžta tada, kai leis medikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių