Ne tik savo, bet ir kitų saugumu rizikavusiam „Audi“ vairuotojui – didelė bauda

  • Teksto dydis:

Spalio 30 dieną Kauno pareigūnai sulaikė pavojų sau ir kitiems keliantį kelių gaidelį. 

Policija praneša, kad Antradienį Kauno pareigūnai, patruliuodami Kaišiadorių r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda 72 km, užfiksavo Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėją. Vyras ne tik stipriai viršijo maksimalų leistiną greitį, bet ir chuliganiškai vairuodamas automobilį „Audi A6“ sudarė itin pavojingas situacijas kelyje kitų vairuotojų atžvilgiu.

Apie 13.15 val. pareigūnai užfiksavo 164 km/val. greičiu važiuojantį automobilį „Audi A6“, kuomet šiame kelyje maksimalus leistinas greitis yra 120 km/val. Vien šiuo KET pažeidimu automobilio vairuotojas neapsiribojo. Pareigūnų automobilyje įrengta vaizdo stebėjimo kamera užfiksuota, kaip automobilis dideliu greičiu lenkia kitas transporto priemonės iš dešinės pusės, kelkraščiu. Tokiais veiksmais vairuotojas ne tik sudarė pavojingas situacijas kelyje, bet ir kėlė didelį pavojų savo ir kitų eismo dalyvių saugumui.

37-erių metų vairuotojui surašytas administracinių nusižengimų protokolas už nustatyto greičio viršijimą bei pavojingą ir chuliganišką vairavimą, Kelių eismo taisyklėse nustatyto draudimo lenkti ar įvažiuoti į priešpriešinio eismo juostą pažeidimą. Už tai vyrui gresia bauda iki 550 eurų bei teisės vairuoti atėmimas iki 2 metų.

Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bile Koks

Bile Koks portretas
Gal jam labai į tualetą reikėjo....

nuomonė

nuomonė portretas
Ar ten kartais ne Pranckietis lėkė ? Kodėl jo vairuotojo nenubaudžia už chuliganišką važiavimą ? Landsbergio vairuotojas kadaise mane tik per plauką nenustūmė į griovį. Kiek tie valdžiagyviai dar siautės keliuose ?

Praktikas

Praktikas portretas
Kodėl jis gaidelis? Ar jau visai ,,sugaidėjo" spauda, naudodama kalėjimų ,,gaidžių'" žargoną?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių