Neeilinis sujudimas Žaliakalnyje: vietoj vienos gyvybės teko gelbėti dvi

  • Teksto dydis:

Antradienio ryte Žaliakalnio privačių namų kvartale esančioje Ignalinos gatvėje būta neeilinio sujudimo. Iš vieno jos namo greitosios medicinos pagalbos automobiliais į gydymo įstaigą išvežti du žmonės.

Specialiųjų tarnybų pagalbos apie 9 val. šaukėsi moteris, atvykusi pas šiame name gyvenančią 70-metę seserį – vežti ją su siuntimu į ligoninę. Tačiau niekas jai namo durų neatidarė, nors šiame be sesers buvo ir jos 80-metis sutuoktinis.

Prieš kviečiant specialiąsias tarnybas moteriai pavyko išsiaiškinti, kad sesuo dėl sveikatos būklės negali pasikelti iš lovos. Kažkas atsitiko ir jos sutuoktiniui, sukniubusiam prie lauko durų.

Iš pradžių mėginta patekti į namo vidų, išsikvietus avarinę durų tarnybą. Tačiau ši nepajėgė atrakinti iš vidaus užrakintų jo lauko durų. Beliko kviesti visada tokiais atvejais pagelbėjančius ugniagesius gelbėtojus. Pasitikrinę per langą, kad namo viduje iš tikrųjų yra žmonių – vienas jų gulėjo kambaryje, ugniagesiai gelbėtojai padėjo kvietusiajai juos pagalbon ten patekti.

Abu sutuoktiniai rasti sąmoningi. Moteris buvo susitrenkusi galvą. Netrukus į ligoninę išvežta ne tik ji, bet ir sutuoktinis, kuriuos ugniagesiai gelbėtojai dar ir padėjo greitosios pagalbos medikams nunešti iki jų automobilių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Pone ,Vilhelmina tikriausiai nesi sena,bet jau nukvakus,jei taip rašinėji.

vilhelmina

vilhelmina portretas
Nusibodo tie nukvake konservu remejai .Prie ko cia veryga kai siunta "isradingi"privatus medikai privatus farmacininkai lodami savo naudai nes ministras pajudino siu oligarchu sirsiu lizda.

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Pasiteiraukit, gal Veryga dar turi plasmasinių medalių- duotų gelbėtojams. Nesuprantu kodėl reikia žiniasklaidą užkišt šūdais, ir taip užzombint visuomenę iki tiek kad jau tampa norma, (ne lygis), be šuns neišeisi, nukrito popierėlis tarnybos dezinfekuoja, nugriovė puvėką- visi rėkia, nes matyt neužkamšė pinigais gerklių. O žiūrėk, Jūrbarko bandito tėvai normaliai užkamšė, tas vaikutis vargšiukas kažin dar ne auka tos nepilnametės prievartautojos?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių