Nelaimė Fredoje: į kaimynų balkoną nukritusio katino gelbėjimo operacijai vadovauta iš Vilniaus

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vidurdienį viename Kauno Svajonių alėjos daugiabutyje vyko neeilinė katino gelbėjimo operacija. Ją inicijavo Vilniaus policijos atstovas, nors visa tai vyko Kaune, Fredoje.

Apie 13 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad iš šio daugiabučio trečio aukšto į pirmojo aukšto balkoną nukrito katinas. To, buto, kurio valdose jis atsidūrė, šeimininkų namuose nėra, o katinas – vos juda. Pagalbos šaukėsi katino šeimininkė.

Kadangi šis pranešimas, anot Kauno policijos atstovės, priskirtas žemiausiai „D“ kategorijai, jos kolegos į įvykio vietą nevyko. Su Kauno ugniagesiais gelbėtojais, prašydamas jų pagalbos padėti iškelti susižalojusį katiną iš svetimo balkono, susisiekė pareigūnas iš Vilniaus.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai, policijos atstovui susisiekus su buto, į kurio balkoną įkrito katinas, savininkais bei gavus šių leidimą patekti ten paskui jį, iškėlė keturkojį nelaimėlį, pasilipėję iki šio kopėčiomis. Ir perdavė jį šeimininkei, kuri išskubėjo su augintiniu pas veterinarijos specialistus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
DAR GERAI , KAD NE IŠ MASKVOS VADOVAVO

Ilona

Ilona portretas
Gerai, kad išgelbėjo gyvūną... Viskas gerai... Gal skaitydami ši straipsnį žmonės bus neabejingi ne tik gyvūnui, bet ir kiekvienam žmogui, pateikusiam į bėdą. Nes tikrai baisu, kiek abejingų žmonių... O katinas... Na, o šis katinėlis gal nebūtų išlipęs pats. Nežinia, koks susižalojimo laipsnis... Bet tiesa, pirmiausiai mylėkite žmonės... Gražus straipsnis ir poelgis gražus... Pamokantis pavyzdys

Anonimas

Anonimas portretas
Žiūriu, čia pusė tautos psichinių ."Gyvas padaras juk, sarkazmas, gelbėjimo operacija (ir dar iš pirmo aukšto), nelaimė, malačiai gelbėtojai, vos ne didvyriai, empatija. Galvojau, kad tik "spalvotiems" su psichika problemų yra...Nedelskit, jau rytoj pas psichiatrą užsiregistruokit. O pakeliui nykstelėti koją ir ,kad praeivis iškviestų jums visas spec. tarnybas su ARU priešakinėse linijose bei savaitei paguldytų į ligoninę tyrimams nuo vėžio .Gal geriau dviems, nes jūs vis tiek nesupratote, apie ką aš čia..
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių