Vienas kartas nemelavo: piktybinė pažeidėja pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužalojo paauglę ir pabėgo

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Kaune, Žemuosiuose Šančiuose, techniškai netvarkingu ir neapdraustu automobiliu važiavusi beteisė moteris pėsčiųjų perėjoje partrenkė nepilnametę. Negana to, vairuotoja pasišalino iš įvykio vietos. Ją suradus, paaiškėjo, kad tam buvo ir kitų – ne vien išvardintų priežasčių.

Kaip praneša Kauno policija, šis eismo įvykis užregistruotas apie 14.20 val. A. Juozapavičiaus pr. – M.K.Čiurlionio tilto prieigose. Ten esančioje nereguliujamoje pėsčiųjų perėjoje automobilis „Mazda 6“, vairuojamas tokios teisės neturinčios 32-ejų kaunietės, kliudė šešiolikmetę ir pasišalino iš įvykio vietos.

Pasak policijos, ši „Mazda“ neturi galiojančios privalomos techninės apžiūros ir yra neapdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Tai paaiškėjo, suradus bėglę už 500 metrų esančioje artimiausioje šalutinėje gatvelėje. V.R. buvo blaivi. Tačiau šios vairuotojos dosje kalba pati už save: pernai ji jau tris kartus bausta už vairavimą neturint tokios teisės. V.R. jos niekada neturėjo. O „Mazda“ registruota kito asmens, gyvenančio ne Kaune, vardu. Nors pareigūnai nelinkę atmesti, kad tikroji šio automobilio savininkė – V.R., įsigijusi jį iš minėto asmens, tačiau neperregistravusi savo vardu.

Be to, V.R. jau du kartus teista – už vagystę bei šmeižtą. Už pastarąjį – ne per seniausiai. Šis nuosprendis dar neįsiteisėjęs.

Remiantis liudytojais, kurių akyse viskas įvyko, per pėsčiųjų perėją ėjusi paauglė buvo partrenkta jau antroje eismo juostoje, kai pirmąja miesto centro link važiavęs automobilis sustojo jos praleisti.

Sužalota paauglė dėl daugybinių kojos lūžių paguldyta į ligoninę.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTpartrenkta nepilnametėpabėgo iš įvykio vietosbeteisė vairuotoja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mašinistai nebūna Kaune kalti

Mašinistai nebūna Kaune kalti portretas
Kadangi ji buvo blaivi kalta mergiotė,nėra ko vaikščioti kai pandemija(kurio nėra,visa tai reptiloidų sąmokslas).

Lietuve

Lietuve portretas
Visam Gyvenimui tokiems pažeidėjams teises

Juos traiško jie patenkinti žuvusius kaltina

Juos traiško jie patenkinti žuvusius kaltina portretas
Nieko naujo,realybe.Kaunas pirmauja europoje pagal pėsčiujų mirtis perėjose.O aborigenams patinka nes jie visą gyvenimą vergavo ir buvo žeminami...
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių