Nelaimė viena nevaikšto: šią savaitę tai nepaliauja įrodinėti Kėdainių gyventojai

  • Teksto dydis:

Šiandien Kėdainiuose užregistruotos dar dvi neeilinės nelaimės. Kaip jau rašyta, vakar šio miesto specialiosios tarnybos lėkė prie vieno renovuojamo daugiabučio – po jo pastoliais buvo atsidūrę du statybininkai.

Šiandien apie 10.30 val. Kėdainių įmonės „Vitonio statyba“ teritorijoje žuvo 1959 m. gimęs Kėdainių rajono gyventojas. Pirminiais duomenimis, jis atsidūrė tarp dviejų sunkiasvorių – buvo prispaustas tarp pajudėjusio „Mercedes-Benz 4148“ durelių ir remontuojamo „Kamaz“ kabinos. Dėl šio įvykio aplinkybių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Į tragedijos vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai išlaisvino nelaimėlį, atlenkę „Kamaz“ kabiną. Jį dar bandė gaivinti greitosios medikai. Tačiau visos šių pastangos buvo bergždžios.

Apie 12 val. Kėdainių ugniagesiams gelbėtojams teko skubėti ir į Pelėdnagių seniūnijos Saviečių kaimą. Susijaudinusi moteris pranešė, kad dvylikos metų vaikui prispausta koja. Kuo – ji nežino, nes išgirdo apie šią nelaimę iš giminaičių.

Atskubėjus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad ant berniuko kojos buvo užkritusi masyvi traktoriaus detalė – pirminiais duomenimis, prie jo tvirtinamas metalinis trikampis, prie kurio prikabinama kita technika. Ją nukėlė į įvykio vietą atbėgęs nelaimėlio tėvas.

Greitosios medikams suteikus pirmąją pagalbą, dvylikametis išvežtas į gydymo įstaigą. Kokio rimtumo traumą jis patyrė – neaišku, greitosios medikai išsivežė nelaimėlį sąmoningą.

Šiandien patikslinta, kad vakarykštė nelaimė Kėdainių P.Lukšio gatvėje, per kurią, pirminiais duomenimis, sužalotas tik vienas iš dviejų įvykio epicentre atsidūrusių statybininkų, įvyko išmontuojant renovuoto penkiaukščio stelažus.

Pastarųjų metų statistika teigia, kad pagal vadinamąsias išorines (ne nuo ligos ir ne nuo senatvės) mirtis Lietuva pirmauja Europos Sąjungoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
Pirmaujame ES todėl, kad daugelis darbdavių ar verslininkų deklaruoja, kad saugumas pirma, bet realiai saugumas nukeliamas į net ne į antrą vietą. Į saugumą reikia investuoti, bet su tokiu požiūriu toli nenuvažiuosime gerbiamieji.

pensininkė

pensininkė portretas
ne nuo ligos ir ne nuo senatvės tai nuo ko atsakykite?

gyuyre

gyuyre portretas
lanzbirbijoj vien asaru pakalnes
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių