Netoli „Megos“ – vilkikų avarija: eismas visiškai paralyžiuotas, yra sužalotų

  • Teksto dydis:

Pirmadienį prieš prasidedant vakariniam pikui magistraliniame kelyje A1, prieš tiltą per Nerį, netoli prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“, įvyko dviejų vilkikų avarija. Pranešama, kad dėl eismo nelaimės formuojasi didžiulės spūstys, o vieno vilkiko vairuotojui prireikė medikų pagalbos.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad apie 16.42 val. gautas pranešimas dėl avarijos Islandijos plente, važiuojant kryptimi link Klaipėdos.

Nelaimės metu susidūrė du DAF vilkikai. 

Pasak policijos atstovų, į nelaimės vietą vyko pareigūnų, medikų ir ugniagesių ekipažai. Pastarieji skubėjo vaduoti viename vilkike prispaustą vairuotoją. 1995 metais gimęs vyras galiausiai atiduotas į medikų rankas ir išvežtas į gydymo įstaigą.

Kitą DAF vilkiką vairavęs 1965 metais gimęs vairuotojas per avariją nenukentėjo.

Pareigūnų duomenimis, eismas šioje vietoje vyksta tik antra eismo juosta. Dėl šios priežasties formuojasi nemenkos spūstys. Esant galimybei rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.

 

 


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTvilkikų avarijaspūstysavarija prie Megos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas..

Jonas.. portretas
Kur trikojai ziuri ...nelaime po nelaimes.....

Deividas tam geram šoferiui

Deividas tam geram šoferiui portretas
Nepamiršk į kelią žiūrėt, kad nesąmonėm užsiiminėdamas kažkam į galą neįkaltum.

Geras soferis

Geras soferis portretas
Senei zinau, apie visas kliutis ir mentinius trikojius, insijungiu radiję kely, wažè smartfone, radardetektoriu, ir kelias mano!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių