Nuo šventinio stalo – prie vairo: Garliavoje pričiuptas visiškai girtas BMW vairuotojas

  • Teksto dydis:

Sausio 1-ąją dar nespėję išsiblaivyti kauniečiai sėdo prie automobilio vairo. Visiems jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

Kaip praneša ne vieną reidą mieste ir rajone vykdę Kauno pareigūnai, pirmasis neblaivus vairuotojas įkliuvo sausio 1-osios popietę, apie 11 val. Kaune, K. Baršausko g. Sustabdyto automobilio „VW Touran“ 59-erų vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2 prom.

Dar vienas pažeidėjas sučiuptas tą pačią dieną apie 14.30 val. Kaune, Raudondvario pl. Automobilį „Ford Focus“ vairavo neblaivus 36-erių vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,96 prom.

Paskutinis girtas vairuotojas sustabdytas vakare, apie 22.30 val. Kauno r., Garliavoje, Vytauto g. Šį kartą neblaivus prie vairo įkliuvo 29-erių BMW vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija daugiau nei 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visiškas

Visiškas portretas
Garliavoje pričiuptas visiškai girtas BMW vairuotojas... Toj savo leidykloj kada nors patys matuojatės promyles? Labai net tik vidutinis visu tų jūsų išvardintų nusidėjėlių girtumas. Nu bet gi BMW..., kaip čia dabar tik vidutinis..., kai juos jau iš fabriko girtus ir chuliganus išleidžia... :)

BMW

BMW portretas
Gali būt ir ne klederas

BMWfobas

BMWfobas portretas
Uždrausti bėemvė tuos kledarus! Kiek galima?!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių