Nuteistas vilkiko vairuotojas, davęs kyšį policijos pareigūnui

  • Teksto dydis:

Už kyšio davimą policijos pareigūnui 44 metų L. M.S.  Kauno apylinkės teismo Kėdainių rūmai skyrė 300 eurų baudą.

Prokurorui pasiūlius, baudžiamoji byla baigta priėmus teismo baudžiamąjį įsakymą. Kaltinamasis L.M.S. tam neprieštaravo, sutiko su siūloma bausme.

L.M.S. kaltu prisipažino visiškai.

Skiriant bausmę L.M.S., teismas atsižvelgė į tai, kad padarytas vienas tyčinis baudžiamasis nusižengimas. Nėra duomenų, kad kaltinamasis Lietuvoje būtų teistas, administracine tvarka baustas. Paskirta 750 eurų bausmė  sumažinta vienu trečdaliu, įskaitytas dviejų parų L.M.S. sulaikymas –  (200 eurų).

Teismas nustatė, kad L.M.S., 2021 m. kovo 10 d., apie 17 val., kelyje Sitkūnai-Aristava-Panevėžys, buvo sustabdytas patikrinimui. 

Siekdamas, kad nebūtų surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad vairavo automobilį viršydamas krovinio aukštį,  vairuotojas davė 20 eurų kyšį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliui.

Kaltinamasis, nesutikdamas su teismo baudžiamuoju įsakymu paskirta bausme, per 14 dienų nuo dokumento gavimo dienos turi teisę pateikti prašymą Kauno apylinkės teismo Kėdainių rūmams reikalaudamas surengti bylos nagrinėjimą teisme. Įsiteisėjęs baudžiamasis įsakymas neskundžiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
20 eur.tai įžeidimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių