Paaiškėjo, dėl ko kilo masinės muštynės KTU studentų miestelyje: dauguma jų dalyvių jau nustatyta

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai jau pareiškė įtarimus dviem trečdaliams nemažą atgarsį, po to, kai jų įrašas buvo įkeltas į internetą, sukėlusių muštynių Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų miestelyje Gričiupyje dalyvių. Pirminiais duomenimis, visi jie – Indijos piliečiai, tačiau ne visi – šio universiteto studentai. Nustatyta ir, kokia buvo šio, kaip paaiškėjo, spontaniškai kilusio konflikto priežastis.

Kaip jau rašyta, pranešimo apie šias masines rugsėjo 10-osios muštynes prie vieno KTU bendrabučio A. Purėno gatvėje nei Policijos departamento, nei Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato tos paros suvestinėse žiniasklaidai nebuvo.

Tačiau internete pasklido jų vaizdo įrašas, panašu, kad darytas iš vieno šio bendrabučio balkono. Jame užfiksuota ne tik, kaip keliolika juodbruvių asmenų talžo vieną rankomis ir kojomis, o kai kas dar bando juos stabdyti, įnirtingai ginasi ir pati auka, bet galiausiai atsiduria ant žemės ir tada jam spiriama į veidą arba galvą, bet ir tai, kad visą šį chaosą filmuoja ir kiti asmenys iš šio bendrabučio balkonų.

 

video.onnetwork.tv

 

Informacijai apie šias muštynes kitą dieną po jų tapus prieinama visiems, Kauno policijos atstovė atskleidė, kad visa tai įvyko rugsėjo 10-ąją apie 17.40 val. Tačiau apie šias muštynes jau po 22 val. jiems pranešė nukentėjusiojo, kuriam prireikė medikų pagalbos, draugė.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, nukentėjęs – KTU studijuojantis Indijos pilietis. Tačiau labai rimtų sužalojimų jis nepatyrė. Nors teisėsaugininkai medikų išvados apie tai dar neturi.

Be to, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą tik dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kaip jau rašyta, dalis šių muštynių dalyvių kitos dienos popietę jau buvo nustatyta. O šiandien, t.y. praėjus jau devynioms paroms po jų, įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo jau pateikti septyniems asmenims. Ir dar keletas laukia savo eilės.

Anot teisėsaugininkų, nustatyti jų asmenybes padėjo pats KTU.

Per įtariamųjų apklausas, kurios vyko dalyvaujant vertėjui iš anglų kalbos, visi jie savo kaltę pripažino. Ir dauguma tikino su nukentėjusiuoju jau susitaikę.

Paaiškėjo ir tai, kad šis konfliktas spontaniškai kilo šių muštynių dalyviams rengiantis kažkokiai šventei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ArunaS

ArunaS portretas
Lietuvėlės chuliganai - mokykitės. Kai artės Vasario 16 , Kovo 11 ir t.t. suorganizuokite muštynes. Juk šventės pareina.

P.S.

P.S. portretas
Ar Jūs gerb. kolegos neskaitote ??? ,,Brahmanai '' sužinojo , kad ,,šustra'' , t.y. ubagas , vergas ir tarnas , siekia aukštojo mokslo !!! Mes to negalime suprasti ! Turime tokią seną patarlę - ,,kas duos ubagui iš patrankos šauti ? ''

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Reikia siust Kauno dienos troli Žilviną tručYZNA jis išaugys krysas..
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių