Paaiškėjo, kad žaibiškai Kaune sulaikytas BMW ekipažas – sukčiai

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Kauno rajone, netoli Giraitės, Kauno apskrities pareigūnai paprašyti kolegų iš Panevėžio žaibiškai sustabdė baltą BMW automobilį. Paaiškėjo, dėl kokios priežasties kauniečiams buvo pavesta ši svarbi užduotis.

Kaip teigė Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas Tadas Martinaitis, veiksmo pradžia užvirė Rokiškio rajone, tačiau finišą pasiekė Kauno rajone. Čia į pareigūnų rankas pateko trys asmenys, galimai įvykdę nusikalstamą veiką.

„Rokiškio rajone buvo įvykdytas sukčiavimas – iš žmogaus apgaulės būdu išvilioti grynieji pinigai – apie 5 tūkst. eurų. Įtariama, kad būtent tie asmenys, kurie buvo sulaikyti, tą ir padarė“, – sakė pašnekovas.

Pasak jo, rugsėjo 28 dienos vakarą Rokiškio rajone, Kavoliškio kaime esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, 1995 metais gimęs vyras susitiko su keturiais nepažįstamais asmenimis, nes norėjo įsigyti BMW automobilį. Pastarieji į sutartą vietą atvyko dviem BMW automobiliais.

Netrukus tariami transporto priemonės pardavėjai apgaulės būdu iš minėto vyro išviliojo 5 tūkst. eurų už neva parduodamą automobilį bei pasišalino su automobiliu ir pinigais.

Tačiau pirmadienį 21.30 val. Kauno rajone, Giraitės kaime, minėtas BMW automobilis buvo sulaikytas Kauno apskrities pareigūnų sulaukus kolegų iš Panevėžio prašymo.

Į jų rankas pateko trys asmenys – vienas gimęs 1990 metais, ir du 1993–aisiais.  Dar vienas įtariamasis – ieškomas.

Paklaustas, ar minėtas BMW pirkėjas fiziškai nukentėjo nuo apgavikų, T. Martinaitis patikino, kad vyras prarado tik pinigus, t. y. sužalotas nebuvo, nes, kaip spėjama, įgudę sukčiautojai buvo viską kruopščiai suplanavę, kad pirkėjui nekiltų nė menkiausio įtarimo, jog padavęs pinigus jis taip ir liks be norėtos įsigyti transporto priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julius

Julius portretas
Koks tau melas 28d ir yra pirmadienis

Ignas

Ignas  portretas
Tai buvo sekmadienis!!! Lengvai melo straipsnyje yra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių